Daily Mail publică mai multe fotografii cu Anna Gurji (21 de ani), interpreta rolului principal din filmul „Inocența musulmanilor”, care a stârnit numeroase proteste în lumea arabă.
Tânăra actriță spune că a fost păcălită de regizorul peliculei, Basseley Nakoula, crezând că va lucra la un film istoric, nu la unul politic. După ce „Inocența musulmanilor” a stârnit proteste în toată lumea arabă, în urma cărora șapte oameni au murit și mii au fost răniți, Annei Gurji îi este frică să mai iasă din casă.
„Eu jucam rolul soției unui personaj pe nume George. Nu aveam să știu că numele lui va fi schimbat în Mahomed. Sunt închisă în casă, mi-e frică de faptul că oamenii din Orientul Mijlociu m-ar putea învinovăți. Plâng întruna și iau pastile ca să dorm. Mă simt trădată”, a declarat actrița de 21 de ani.
Gurji spune că ea și colegii ei de platou credeau că fac un film numit „Războinicul deșertului” și că nu s-a pus niciodată problema unui film politic sau religios. „Filmul trebuia să fie despre o cometă care cade pe Pământ. Urma să fie un film cu multe efecte speciale, așa că am filmat mult în fața ecranului verde. Poate sunt naivă, dar eu m-am prezentat la probe, am luat rolul și mi-am spus replicile. Nu știam că scenariul va fi schimbat”, a declarat Gurji. Ea a mai spus că filmul a avut un buget foarte mic și că a primit 75 de dolari pentru fiecare zi de filmare.
Filmul „Inocența musulmanilor” a generat proteste în Yemen, Sudan, Tunisia, Libia și alte țări din Orientul Mijlociu. Ambasadorul SUA în Libia a fost ucis în urma protestelor iscate de „Inocența musulmanilor”. SUA sunt în stare de alertă și au decis evacuarea personalului neesențial din ambasadele pe care le au în Sudan și Tunisia.
Citește și Șase avioane de vânătoare americane au fost distruse în atacul de la baza Bastion din Afganistan
Citește și Filmul care a stârnit FURIA IRANULUI: conducătorul suprem a cerut SUA să-i PEDEPSEASCĂ pe autori pentru „CRIMA ORIBILĂ”. VIDEO
Citește și YouTube a blocat accesul la filmul antiislam în Libia și Egipt, după violențele antiamericane în urma cărora ambasadorul american Christopher Stevens a fost ucis