Miliardarul George Soros, atacat și lovit de o fostă iubită, într-o sală de tribunal

Miliardarul George Soros, atacat și lovit de o fostă iubită, într-o sală de tribunal
Publicat: 08/02/2014, 19:07
Actualizat: 21/03/2014, 04:21

Omul de afaceri George Soros a fost atacat și lovit în zona capului de o fostă iubită, actrița braziliană Adriana Ferreyr, în timpul audierilor care au avut loc marți, în cadrul unui proces pe care aceasta i l-a intentat miliardarului, informează dailymail.co.uk.

Conform avocatului lui George Soros, Martin Singer, care a depus deja plângere în legătură cu faptele de agresiune, Adriana Ferreyr s-a înfuriat în timpul audierilor de marți deoarece nu i-a fost permis să înregistreze video depoziția lui George Soros.

George Soros, în vârstă de 83 de ani, a fost dat în judecată în 2011 de fosta lui iubită, în vârstă de 30 de ani, care îl acuză de vătămare corporală și îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari.

Actrița braziliană de telenovele Adriana Ferreyr a spus că Soros a pălmuit-o și a încercat să o sugrume în timpul unei altercații privind un apartament în valoare de 1,9 milioane de dolari, situat în Manhattan, New York.

Potrivit Adrianei Ferreyr, George Soros nu și-a respectat promisiunea de a-i dărui respectivul apartament din Manhattan. Actrița cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari pentru că omul de afaceri i-a „provocat intenționat traume emoționale”, în timpul conflictului declanșat după ce miliardarul i-a comunicat că îi va oferi acel apartament actualei sale soții, Tamiko Bolton, cu care s-a căsătorit în 2013.

Conform plângerii depuse vineri în instanță de avocatul lui George Soros, Martin Singer, Adriana Ferreyr a început să strige în timpul audierilor de marți că Soros este „un ticălos nenorocit”. Apoi, Adriana Ferreyr s-a năpustit asupra lui George Soros și l-a lovit în zona capului atât de puternic, încât acestuia i-au sărit din urechi căștile de amplificare a sunetului pe care le purta.

În clipa în care avocatul Martin Singer a încercat să o calmeze, actrița braziliană s-a întors și l-a pălmuit pe acesta, lovindu-i ochelarii, care ulterior au căzut pe podea. Un alt bărbat care a sărit în ajutor, Jose Santos, a fost de asemenea pălmuit de către Adriana Ferreyr și lovit în zona tibiei, conform declarațiilor lui Martin Singer.

În cele din urmă, Adriana Ferreyr a lovit și brațul propriului său avocat, William Beslow, și a părăsit în grabă sala de judecată.

Conform New York Daily News, Martin Singer și avocatul lui Ferreyr, William Beslow, au convenit ca depoziția lui George Soros să nu fie filmată. Incidentul a fost declanșat în momentul în care Adrianei Ferreyr i-ar fi fost comunicat faptul că nu are voie să filmeze depoziția lui Soros. După ce Ferreyr a încercat să filmeze depoziția cu propriul telefon mobil, audierile au fost întrerupte, avocații căzând de acord să ia o pauză de masă.

George Soros și Adriana Ferreyr au avut o relație de cinci ani și s-au despărțit în 2011.

La momentul inițierii acțiunii în instanță de către Adriana Ferreyr, William Zabel, un alt avocat al lui Soros, a calificat procesul ca fiind „neimportant și lipsit în întregime de temei”. „(…) acesta fiind, evident, o încercare de a stoarce bani de la clientul meu, despre care se știe că este un om foarte bogat”, a mai spus atunci avocatul William Zabel.

În septembrie 2013, miliardarul american de origine maghiară George Soros s-a căsătorit cu Tamiko Bolton, iar printre cei aproximativ 500 de invitați la nuntă s-au numărat Christine Lagarde, Jim Yong Kim, dar și Bono, după cum informa la momentul respectiv Reuters.

Pentru Soros, om de afaceri, investitor și filantrop, care are o avere de peste 20 de miliarde de dolari, potrivit Forbes, acesta este al treilea mariaj, în timp ce pentru Tamiko Bolton este al doilea. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere în 2008 și s-au logodit în august 2012.

George Soros a devenit bogat și celebru în 1992, în urma unei tranzacții istorice, prin care a făcut un profit de un miliard opt sute de milioane de dolari, mizând la bursă pe deprecierea lirei sterline. Ulterior, autoritățile britanice au fost nevoite să scoată lira din mecanismul de schimb valutar al Uniunii Europene. În 1993, George Soros a înființat Fundația pentru o Societate Deschisă, numită și Fundația Soros.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Dezvăluiri tulburătoare. Rana fatală a Prințesei Diana, "mică, în locul nepotrivit și foarte rară”, care...
Palatul Buckingham a început să planifice funeraliile Regelui Charles. Ce se va alege de Regina...
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și...
Avertismentul pensionarilor nemulțumiți de noile decizii: „Ne-au amăgit. Or să primească la vot ce merită”...
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus...
Site-ul unde mii de oameni își caută un partener cu care să își pună capăt...
ŞOC! Fiica lui Năstase: 'Am fost preşul lui dintotdeauna, încă de când a vărsat vin...
Recunoști fetița din imagine? Acum are 39 ani și este adorată de sute de mii...
"Eu sunt cel pe care îl căutaţi!" Autorul masacrului din Germania s-a predat. Atacul cu...
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e...
14 copii din Buzău au rămas orfani de tată, după un accident cumplit. Cum s-a...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Ce reprezintă litera B la o mașină cu transmisie automată. Explicația fiecărui mod
Taxiurile fără şofer le iau pâinea de la gură taxiurilor clasice: apelare facilă şi preţuri...
Cel mai RAPID ÎNCĂRCĂTOR din lume! Încarcă ORICE TELEFON în mai puțin de...
Cutremur în politică. Gabriela Firea se răzbună: Nimic nu e pierdut
Prognoza meteo actualizată. Canicula se extinde în mai multe județe. Harta cu zonele fierbinți
Ce au vrut să mânânce Ed Sheeran și Chris Hemsworth în România. Unde au ținut...
"Ultima misiune pentru Roberta". Ea este polițista de 21 de ani, ucisă de remorca unui...
Anamaria Prodan, depre cât de mult îi seamănă copiii. Ce anume îi spunea mama ei...
Gestul impresionant al lui Ed Sheeran pentru Chris Hemsworth în timpul concertului de la București
BANCUL ZILEI. Bulă merge la o tipă acasă. Dormitorul era plin de jucării de pluș....
Suntem cu un pas mai aproape de implanturile care să trateze epilepsia