Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, implicat într-un nou scandal înainte de alegeri: Apare cu mâna în pantaloni în noul film Borat – FOTO/VIDEO

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, implicat într-un nou scandal înainte de alegeri: Apare cu mâna în pantaloni în noul film Borat - FOTO/VIDEO
Rudy Giuliani - Sursă FOTO: Shutterstock
Publicat: 22/10/2020, 18:29
Actualizat: 22/10/2020, 18:35

Avocatul personal al lui Trump are o întâlnire indiscretă într-o cameră de hotel cu o actriță care o interpretează pe fiica lui Boratîn timpul pandemiei. Reputația lui Rudy Giuliani ar putea fi zdruncinată odată cu lansarea unor imagini extrem de jenante care apar în noul film al lui Sacha Baron Cohen, continuarea celebrei pelicule Borat.

În filmul lansat vineri, fostul primar din New York și actualul avocat personal al lui Donald Trump este surprins în timp ce își bagă mână în pantaloni și aparent își atinge organele genitale în timp ce se așează pe un pat în prezența actriței care o interpretează pe fiica lui Borat, și care care se prezintă drept jurnalist TV, potrivit The Guardian.

În urma unui interviu pentru un fals program de știri conservator, cei doi se retrag la sugestia actriței pentru a bea ceva într-o cameră de hotel în care ase află mai multe camere ascunse.

După ce actrița îi scoate microfonul, Giuliani, în vârstă de 76 de ani, care stă întins pe pat, își bagă mâna în pantaloni. Ulterior, cei doi sunt întrerupți de Borat care intră în fugă și spune: „Are 15 ani. E prea bătrână pentru tine”.

Giualini, prins într-o ipostază compromițătoare

Primele știri despre incident au apărut pentru prima dată pe 7 iulie, când Giuliani a sunat la poliția din New York pentru a raporta faptul că un bărbat îmbrăcat neobișnuit a intrat în camera de hotel.

„Tipul ăsta vine alergând, îmbrăcat ca un nebun, ceea ce aș spune că este o ținută transgender roz. Era un bikini roz, cu dantelă, sub un top din plasă translucidă, părea absurd. Avea barba, picioarele goale și nu era ceea ce aș numi eu atractiv. Această persoană vine strigând și țipând și am crezut că trebuie să fie o înșelătorie, așa că am raportat-o ​​poliției. Apoi a fugit”, a povestit Giuliani pentru New York Post.

Poliția a constatat că nu a avut loc nicio infracțiune.

„Abia mai târziu mi-am dat seama că trebuie să fi fost Sacha Baron Cohen. M-am gândit la toți oamenii pe care i-a păcălit anterior și m-am simțit bine, pentru că nu mi-a făcut-o și mie”, a mai declarat Giuliani.

S-ar putea ca telespectatorii să fie mai puțin convinși că Sasha Cohen, care joacă rolul unui reporter zăpăcit – Borat Sagdiyev, și Maria Bakalova, care joacă rolul fiicei sale, Tutar, nu au avut succes în farsa pe care i-au întins-o lui Giuliani.

Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, implicat într-un nou scandal înainte de alegeri: Apare cu mâna în pantaloni în noul film Borat - FOTO/VIDEO
Circumtanțele în care are loc întâlnirea dintre Giuliani și Bakalova, în vârstă de 24 de ani, par să fie consensuale, chiar dacă avocatul lui Trump este manipulat să creadă că este curtat de către tânără / Sursă FOTO: captură YouTube

Chiar înainte de a-și băga mâna în pantaloni, Giuliani nu pare că se comportă chiar atât de impresionant în timpul întâlnirii. Măgulit, bea scotch, tușește, nu păstrează distanțarea socială și susține că acțiunile rapide ale lui Trump din primăvară au salvat un milion de americani de la moartea provocată de COVID. De asemenea, este de acord – cel puțin în teorie – să mănânce un liliac cu actrița, care joacă rolul unui jurnalist.

Giuliani a devenit o figură cheie în ultimele etape ale alegerilor prezidențiale din SUA după ce a obținut un hard disk dintr-un laptop aparținând lui Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, contracandidatul lui Trump la prezidențiale. Din această cauză, s-ar putea spune că noile imagini apărute au scopul de a-l discredita și a-i diminua credibilitatea.

Avocatul lui Trump, cu mâna în pantaloni alături de o femeie

Circumtanțele în care are loc întâlnirea dintre Giuliani și Bakalova, în vârstă de 24 de ani, par să fie consensuale, chiar dacă avocatul lui Trump este manipulat să creadă că este curtat de către tânără.

Într-un interviu la radio, după ce au apărut știrile despre scenă, Giuliani a susținut că încerca doar să-și scoată microfonul și să-și bage cămașa în pantaloni.

„A trebuit să scot echipamentul electronic. Și când echipamentele electronice s-au desprins, unele dintre ele erau în spate, iar cămașa mi-a ieșit puțin, deci eram îmbrăcat în totalitate. M-am lăsat pe spate și mi-am băgat cămașa în pantaloni, iar în acel moment au făcut fotografia asta care pare regizată, dar în orice caz, îmi bag cămașa în pantaloni. Vă asigur că asta era tot ce făceam”, a declarat Giuliani pentru WABC.

Acesta a adăugat că a crezut că interviul cu Bakalova este complet legitim. „La un moment dat mi-a explicat câteva probleme pe care le-a avut. De fapt, m-am rugat cu ea. Și apoi a trebuit să plec. Aveam geaca pe mine. Am fost îmbrăcat complet în tot timpul.”

Mai târziu pe Twitter, Giuliani a luat în derâdere filmul ca fiind „o fabricație completă”.

„În niciun moment înainte, în timpul sau după interviu nu am fost vreodată nepotrivit. Dacă Sacha Baron Cohen sugerează altceva, este un mincinos rece”, a adăugat avocatul lui Trump.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Se complică ancheta în cazul familiei din Suceava care a murit când se întorcea din...
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
Tragedie în Dolj! Un băiat de doar 11 ani a murit, iar sora și mama...
Un român a fost arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei...
Telefonul banal care i-a adus moartea lui Gheorghe Băicuș, militarul care și-a pierdut viața în...
Dieta cu 3 mese pe zi a Loredanei Groza. Alimentul POPULAR la care a renunțat...
Rezultate la Evaluarea Naţională 2024. Edu.ro a publicat notele
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
1 din 2 teste antidrog este FALS pozitiv! Peste 10.000 de oameni au semnat o...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
IGPR: care este, de fapt, marja de toleranță a RADARULUI?
Tabloul complet şi programul sferturilor de finală de la UEFA Euro 2024
Poveste plină de COMPASIUNE despre cum își îngrijeau oamenii de NEANDERTHAL COPIII BOLNAVI
Maghiarii ne salvează. Moment ISTORIC. Ajutor nesperat din partea Ungariei
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Un asteroid se apropie de Pământ! NASA a făcut anunțul cu puțin timp în urmă
Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat...
Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este...
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, dacă într-un măr sunt 3 viermi și tu mănânci unul,...
Inteligența artificială ar putea să detecteze osteoporoza în stadii incipiente
×