ASUS Vivobook 15 (M1502): performanță excepțională cu design rafinat

ASUS Vivobook 15 (M1502): performanță excepțională cu design rafinat
Publicat: 20/06/2024, 11:00

Noul laptop ASUS Vivobook 15 (M1502) este alegerea ideală pentru studenți, profesioniști sau utilizatorii de zi cu zi care își doresc o experiență digitală la un nou nivel, datorită combinației perfecte între performanța de excepție, designul modern și funcțiile inovatoare.

Fiabilitate în mișcare: performanță de încredere oriunde, oricând

La prima vedere, ASUS Vivobook 15 (M1502) impresionează prin designul modern și sofisticat într-un șasiu minimalist. Cu un ecran generos de 15.6 inch, laptopul cântărește doar 1.7 kg, ceea ce îl face ușor de transportat, ideal pentru utilizarea în orice moment, de oriunde. Profilul carcasei măsoară doar 1.99 mm grosime, dar folosește o construcție robustă, rezistentă, care protejează componentele interne de șocuri, lovituri accidentale sau extreme de temperatură. ASUS Vivobook 15 (M1502) este certificat US MIL-STD-810H, standard folosit pentru testarea echipamentelor folosite de armata americană, standard care presupune o testare riguroasă cu nu mai puțin de 12 metode diferite și 26 de proceduri speciale.

Balamaua ecranului se deschide la 180 de grade, permițând partajarea mai ușoară a conținutului afișat pe ecran, completează designul ergonomic al laptopului, în timp ce finisajul exterior, disponibil în trei culori speciale – Quiet Blue, Cool Silver și Terra Cotta – îi conferă o notă distinctivă de personalitate.

Performanță neîntreruptă cu procesoarele AMD Ryzen™

ASUS Vivobook 15 (M1502) datorează performanțele excepționale procesoarelor AMD Ryzen™ din seria 7000, recunoscute pentru eficiența energetică și puterea de calcul remarcabilă.

Indiferent de configurația aleasă, care poate merge până la un procesor AMD Ryzen™ 7 7730U, model cu care sunt echipate configurațiile de top, te poți bucura de performanțe excepționale fără compromisuri. Tehnologia inteligentă de gestionare a energiei AMD optimizează durata de viață a bateriei, permițându-ți să utilizezi laptopul departe de priză o perioadă îndelungată, indiferent de sarcinile pe care le ai de îndeplinit.

Procesoarele AMD Ryzen™ 7000 îți transformă laptopul într-un centru multimedia de excepție. Grafica integrată AMD Radeon™ Graphics permite o experiență fluidă pentru multitasking, streaming video, navigare pe internet, colaborare online, editare foto și video, sau chiar sesiuni de gaming captivante.

Un companion dotat cu funcții inteligente care îți vin în ajutor

Tastatura laptopului ASUS Vivobook 15 (M1502) este concepută pentru a oferi o experiență de tastare impecabilă și confortabilă. Tehnologia ErgoSense utilizează taste distanțate la 19.05 mm, similar cu o tastatură desktop, cu o adâncime subtilă a capacelor tastelor de 0.2 mm și o cursă lungă de 1.4 mm, permițând o scriere rapidă și precisă fără ca mâinile să-ți obosească.

Pentru o igienă sporită, ASUS Vivobook 15 (M1502) beneficiază de ASUS Antibacterial Guard, un tratament special aplicat pe toate suprafețele de contact, care inhibă 99% din bacteriile care se dezvoltă într-o perioadă de 24 de ore. Acest lucru te protejează de bacteriile periculoase și îți oferă o experiență de utilizare mai sigură și mai igienică.

Bucură-te de o productivitate sporită și de divertisment de calitate, oriunde te-ai afla, cu noul tău laptop echipat cu un procesor AMD Ryzen™ 7000. Vivobook 15 (M1502) este alegerea ideală pentru utilizatorii care caută un laptop performant, durabil și dotat cu funcții moderne. Fie că ești student, lucrezi sau te relaxezi, acest laptop îți oferă tot ce ai nevoie pentru a fi productiv și conectat la tot ce contează pentru tine.

Vizitează eShop ASUS România pentru mai multe detalii despre configurațiile disponibile pentru laptopul ASUS Vivobook 15 (M1502) echipat cu procesoare AMD Ryzen™ din seria 7000.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au...
Ireal! Cum s-a „scuzat” un bărbat în fața soției sale, după ce a lăsat-o însărcinată...
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
GALERIE FOTO Doi soți britanici și-au vândut casa și au cumpărat un sat întreg în...
Rugăciunea pe care toți credincioșii trebuie să o rostească de Sfântul Petru și Pavel. Te...
Imagini mult prea INDECENTE! Cum arată actrița de 57 de ani în costum de baie....
Reacţia unui turist din Eforie, întrebat de ce intră în mare, deşi e arborat steagul...
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Peskov a dezvăluit ce făcea Putin în timpul dezbaterii Biden-Trump
S-a aflat ce s-a întâmplat cu LOCUITORII de pe INSULA PAȘTELUI! Experții au RECUNOSCUT!
Amendă de 3.300 de lei. Se interzice montarea pe mașină. 20 de puncte-amendă
Ce escrocherie! Infractorii au golit conturile cu un singur telefon
Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc religios. Primele imagini de la eveniment. Ce rochie...
Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi...
Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când...
Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
Turneul european al lui Taylor Swift, mai valoros decât Jocurile Olimpice
×