ASUS Zenbook S 16 (UM5606): întotdeauna Zen, întotdeauna incredibil

ASUS Zenbook S 16 (UM5606): întotdeauna Zen, întotdeauna incredibil
Publicat: 31/07/2024, 12:00

ASUS Zenbook S 16 (UM5606) este primul ASUS AI PC ultra-subtire de 16 inci din noua eră ASUS care combină performanța cu rafinamentul, fiind un model redesenat complet pentru noua generație ASUS AI PC care utilizează toate avantajele oferite de procesorul AMD Ryzen™ AI 9 HX 370 cu tehnologie asistată de Inteligență Artificială AMD Ryzen™ AI.

Cauți un laptop care să-ți îmbogățească stilul de viață în mișcare, cu performanță de ultimă generație, inteligență artificială avansată și un design elegant și foarte portabil? Căutarea ia sfârșit cu noul ASUS Zenbook S 16 (UM5606), un laptop captivant echipat cu cel mai nou procesor AMD Ryzen™ AI 9 HX 370, memorie de sistem rapidă și încăpătoare, un SSD spațios, un model capabil să ducă la bun sfârșit cele mai complexe tipuri de sarcini, fără efort.

Nu în ultimul rând, trebuie să menționăm spectaculosul ecran ASUS OLED cu rată de împrospătare a imaginilor la 120Hz și rezoluție ridicată 3K care permite afișarea de imagini statice clare sau foarte fluide în mișcare, cu o gamă de culori care te fac să uiți că privești un simplu ecran. Toate aceste componente vin într-o carcasă cu design individualist construită din Ceraluminum™, un material special high-tech care combină ceramica și aluminiul pentru a obține un design specific Zen, robust și foarte rezistent la uzură.

AMD Ryzen™ AI 9 HX 370: imaginează-ți ce poți face cu AI în prezent și în viitor

Noul procesor AMD Ryzen™ AI 9 HX 370 îți permit să experimentezi un nou nivel de creativitate și productivitate a calculatorului tău, permițând o nouă serie de experiențe AI PC care nu ar fi posibile fără tehnologia AMD Ryzen™ AI. Unitatea de procesare NPU (Neural Processing Unit) este optimizată pentru prelucrare eficientă a datelor la nivel local, asigurând astfel, o siguranță ridicată a datele sensibile.

AMD Ryzen™ AI 9 HX 370 reinventează experiența de utilizare a laptopului, pentru ca tu să poți fi mai productiv, să lucrezi mai eficient, la o calitate ridicată și în siguranță deplină a datelor. Cu ajutorul AI, sarcinile de zi cu zi care consumă timp și energie vor deveni o simplă amintire. Crearea unui sumar al documentelor lungi sau a emailurilor recepționate de-a lungul zilei, editarea rapidă de noi documente care arată bine, cu conținut la calitate profesională, dar și realizarea de prezentări captivante sunt posibile prin utilizarea AMD Ryzen™ AI, pornind de la simple instrucțiuni în limbaj natural care sunt apoi executate în câteva momente.

Cele 150 de noi experiențe asistate AI includ realizarea de apeluri video la calitate îmbunătățită prin încadrarea automată a subiectului și corecția contactului vizual, adăugarea în timp real a subtitrărilor pentru clipurile vizionate, ștergerea fundalului din imagini, generarea rapidă de clipuri video sau organizarea automatizată a bibliotecii personale de clipuri video și fotografii.

Pășește in lumea Ceraluminum™

ASUS Zenbook S 16 (UM5606) este un Zenbook veritabil, noul model scoțând în evidență măiestria inginerilor ASUS care au reușit să dezvolte o carcasă cu durabilitate incredibilă, foarte rezistentă la uzura zilnică. Acest lucru a fost posibil datorită folosirii unui nou material special denumit Ceraluminum™, un aliaj inspirat din industria aerospațială și cea a ceasurilor de lux.

Noul finisaj exterior simbolizează anduranța și individualitatea, iar utilizatorii pot alege dintre două nuanțe atemporale: Zumaia Grey inspirată de tonurile stâncilor flysch din regiunea spaniolă Zumaia și Scandinavian White, culoare care evocă căldura soarelui arctic pe suprafața zăpezii, reflectând confortul și neutralitatea.

Utilizarea Ceraluminum™ împreună cu prelucrarea de precizie ridicată la CNC, folosind un singur bloc de aluminiu, au ca rezultat crearea unui ultraportabil realizat complet din metal cu o durabilitate care se ridică la nivelul standardelor militare. De aceea, ASUS Zenbook S 16 (UM5606) este gata să fată față oricărei provocări, indiferent de situație.

ASUS Zenbook S 16 (UM5606) poate fi comandat în multiple configurații direct din eShop ASUS România.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Aș vrea să te vizualizez epidermic”, un alt sociolog de la SNSPA, acuzat de Ana...
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat...
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea...
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele...
Profesorul de la Colegiul Sf. Sava din Capitală, acuzat că a violat un băiat de...
Florin Salam, primele declarații după ce Roxana Dobre și-a luat copiii și s-a mutat la...
Dieta STRICTĂ a lui David Popovici! Alimentele pe care nu le mănâncă niciodată: Este un...
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro a publicat notele finale ale profesorilor, după contestaţii
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
Când vor primi românii pensiile recalculate! Mariu Budăi a făcut anunțul: „Începând cu data de..”
Au făcut spectacol în valurile mării! Laurette, Andra sau Alexandra Stan nu au ţinut cont...
Cum va arăta noua siglă Mazda? Japonezii schimbă emblema.... dar e o îmbunătățire???
USR o acuză pe Ligia Deca de tolerarea abuzurilor sexuale din curtea SNSPA
Au AMUȚIT toți! Inteligența Artificială A ȘOCAT la Olimpiada de Matematică
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
Marele pericol care îl paște pe Prințul Harry. Salvarea ar veni de la Regele Charles
Insula Iubirii Plus, sezonul 8. Diandra nu știe dacă își dorește să continue idila cu...
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum...
Culiță Sterp, dezvăluiri neașteptate despre relația cu socrii! Cum se înțelege artistul cu părinții Danielei...
Alexandru Ciucu speră la o împăcare cu Alina Sorescu: ”M-am gândit la o vacanță în...
BANCUL ZILEI. O blondă intră tremurând într-o farmacie: - D..d..doaaamnăă..a..veve..ți vi..vibratoare?
Câinii pot mirosi stresul oamenilor, iar acesta îi afectează profund, arată un studiu