Prima pagină » Magazin » 10 motive pentru care nu trebuie să renunți la pâine

10 motive pentru care nu trebuie să renunți la pâine

10 motive pentru care nu trebuie să renunți la pâine
Se spune că îngrașă, că nu e prea bună pentru sănătate și că ar trebui consumată cu moderație. Însă recunoașteți cu mâna pe inimă: ați putea să renunțați vreodată la pâinea pufoasă, la chiflele aburinde și lipiile abia scoase din cuptor?

Dacă nu cumva ați dezvoltat o intoleranță la gluten, cu siguranță că ați fost cucerite, măcar o dată, de un sandwich delicios cu cea mai crocantă ciabatta, că amintirea dimineților din copilărie se leagă, invariabil, de feliile groase de pâine acoperite cu unt cremos și dulceață de cireșe și că un colț de franzelă proaspătă rupt dimineața, în grabă, a fost de multe ori cea mai bună masă a zilei. Recunoaștem: pledăm „vinovate” atunci când vine vorba despre produsele de panificație, sub orice formă ar apărea ele. Și, chiar dacă nutriționiștii nu sunt tocmai de acord cu plăcerile noastre culinare, noi spunem că o franzelă gustoasă n-a făcut rău nimănui (uitați-vă doar la franțuzoaice!).

Așadar, vă prezentăm 10 motive pentru care n-am renunța la pâine. 

Autor