Dacă principalul lucru care te împiedică să retrăiești experiența din „Julie and Julia” e faptul că ți se pare mult prea complicat să jonglezi cu diverse ustensile ciudate, să tai legumele și fructele în anumite feluri, să păstrezi alimentele și să amesteci sosurile… ei bine, avem vești bune: am adunat aici 10 trucuri extrem de utile în bucătărie. Îți vor schimba viața, pur și simplu!
Lecția numărul 1: cum poți să deschizi capacul unui borcan într-un mod rapid și eficient? Nu trebuie să mergi la sală ca să poți deschide (uneori, nici exercițiile pentru bicepși nu ajută). Există două soluții simple. Prima, dacă borcanul nu are ceva foarte lichid în el (e bun pentru cele cu dulceață, spre exemplu), întoarce-l cu capul în jos și lărgește un pic capacul cu vârful unui cuțit). A doua variantă: lipește o bandă adezivă groasă pe marginea capacului și răsucește cu putere (sau adaugă și un șervet de bucătărie, pentru o aderență și mai bună). Iată și celelalte trucuri pe care oricine trebuie să le știe în bucătărie
CITEȘTE ÎN CONTINUARE PE GLAMOUR