Andreea Marin și-a început anul cu o cură de detoxifiere a organismului. Vedeta în vârstă de 39 de ani a împărtășit cu fanii săi de pe Facebook meniul zilnic pe care îl urmează în această perioadă.
„Dimineața: măr verde, pătrunjel, orez, spirulină”, a explicat ea. „Următoarele mese sunt din două în două ore, dar nu neapărat cu ochii pe ceas, ci cu aproximație și poți bea mai mult, la nevoie”, a mai precizat prezentatoarea TVR.
În continuare, Andreea Marin recomandă o gustare formată din ananas, afine sau alte fructe de pădure, coriandru sau busuioc și psyllium. O alta poate include roșii, morcov, sfeclă, coriandru, spirulina, chili și sare de mare.
„Ceea ce fac eu e o detoxifiere mai profundă. Cine nu își dorește doar sucuri și supe pentru cele 6 zile, poate opta și pentru o dietă ușoară, adică salate, salate de frcute, nuci, semințe etc, nimic însă care să includă făină sau zahăr”, a mai scris vedeta pe rețeaua de socializare. „Dar efectul nu e la fel de eficient dacă încluzi mâncare solidă. Cert e că nu am senzația de foame și trebuie să știți că atunci când creierul nostru ne spune că ne e foame, corpului îi e de fapt sete. Deci lichidele pot rezolva la fel de bine problema și ajută mult mai bine la curățarea colonului, a intestinelor, la eliminarea toxinelor”, a completat Andreea Marin.
Pe lângă toate acestea însă, prezentatoarea TV precizează că este important să faci mișcare, iar pentru o stare de spirit bună recomandă cititul și nu emisiunile de televiziune care pun accent pe „conflict, bârfă, scandal, violență, vulgaritate”.