„Regimul meu se bazează pe legume, cereale, semințe, pește. În ultima perioadă am exclus ouăle și lactatele. Dar cel mai important e că îmi ascult corpul. Astfel simt când am nevoie de ceva sau e un dezechilibru în corpul meu și îi dau ceea ce își dorește. Nu am făcut niciodată o extremă din meniul meu. Am învățat cu timpul că dacă te porți frumos cu corpul și el răspunde la fel. Astfel, sunt chiar și moment, o dată, de două ori pe an când mănânc chiar și carne. Efectiv simt că am nevoie să fac asta și nu mă forțez să refuz ceva care îmi ajută corpul. De fapt, extremele sunt cele care ne dăunează cel mai mult! Fiind foarte atentă la reacțiile pe care le am la ceea ce mănânc am ajuns să am mai multă energie, o piele care arată mai bine, să nu am celulită și nici tenul tern, obosit și încărcat. Și cel mai important, nu mă simt niciodată vinovată pentru nimic chiar dacă uneori mi se face poftă de cartofi prăjiți, prăjituri sau mai știu eu ce” mărturisește Andreea Raicu în numărul de august al revistei „Ce se întâmplă, doctore?” care a apărut astăzi pe piață.
Din acest număr, nu lipsesc experiențele inedite ale echipei revistei care a testat genele false, oja neon, artele marțiale, dar și o sesiune de cooking sănătos. De asemenea, medicul Mihaela Bilic explică pe larg cititoarelor de ce nu recomandă curele de slăbire, iar dermatologul Ioana Silvia Simian trece în revistă toate metodele de revigorare a pielii după expunerea la soare.