Cel de-al doilea sezon al emisiunii „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” debutează cu două ediții, pe 9 și 10 martie, de la ora 20.30, informează Antena 1.
Cu și mai multe pretenții, cu probe noi, seri tematice și meniuri variate, cei trei jurați, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, sunt pregătiți să formeze noi bucătari șefi.
Astfel, 20 de concurenți care se vor confrunta pe teritoriul condimentat și savuros al bucătăriei își vor pune la bătaie toate cunoștințele gastronomice, originalitatea și pasiunea. Mulți dintre aceștia au venit în România special pentru acest show, astfel că ambiția de a rămâne în competiție îi va motiva să facă tot ce pot pentru a ajunge cât mai departe.
Fie că sunt școliți în Franța, fie că au învățat în familie tainele bucătăriei sau visează să își schimbe viața și să își transforme pasiunea în meserie, fiecare dintre cei 20 va aduce sare și piper întâlnirii cu cei trei jurați și va lupta pentru premiul de 50.000 de euro.