Pamela are o dietă bazată pe vegetale și proteine sănătoase provenite din pește, precum somonul. Majoritatea mâncărurilor pe care le consumă sunt condimentate cu ghimbir și turmeric.
La micul dejun mănâncă ouă fierte cu pâine fără gluten sau fulgi de ovăz cu iaurt, fructe de pădure și nuci. După masă bea un pahar de apă de cocos cu un supliment de fier.
Prânzul constă într-o salată preparată acasă dimineața și conține de obicei un ameste de spanac, kale, porumb, roșii, măsline, avocado, coriandru și busuioc. Porția de proteine și-o ia din pește, ouă sau pui și dressingul salatei este format din ulei de măsline și suc de lămâie. „De asemenea, adaug o grămadă de piper negru”, adaugă Pamela.
La cină preferă o porție de pui, pește gras sau friptură de miel cu legume.
Merge la sală o dată pe săptămână, face saună timp de 10 minute și apoi un duș rece.
VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII PE ONE!