Prima pagină » Magazin » Cătălin Scărlătescu, juratul de la „MasterChef”, a gătit pe o insulă nelocuită din Grecia – GALERIE FOTO

Cătălin Scărlătescu, juratul de la „MasterChef”, a gătit pe o insulă nelocuită din Grecia – GALERIE FOTO

Cătălin Scărlătescu, juratul de la
Cătălin Scărlătescu, juratul din show-ul "MasterChef" de la Pro TV, a gătit pe o insulă nelocuită din Grecia

Cătălin Scărlătescu, juratul din show-ul „MasterChef” de la Pro TV, a gătit pe o insulă nelocuită din Grecia.

Un împătimit al vacanțelor petrecute pe mare, Cătălin Scărlătescu și-a încărcat bateriile vara aceasta colindând insulele grecești la bordul unui vas. Deși vacanța plănuită din timp a început cu stângul, pentru că juratul de la „MasterChef” a pierdut avionul către destinația mult visată, în cele din urmă călătoria pe mare s-a dovedit a fi expediția perfectă pentru chef Scărlătescu.

„Am pierdut avionul, însă am reușit să plec cu următoarea cursă, în aceeași zi. Am zburat către Turcia, în Bodrum, de unde am luat o barcă împreună cu prietenii mei și am pornit către Insulele Dodecaneze”, spune acesta.

Cel mai inedit moment al vacanței a fost popasul pe o insulă nelocuită, unde juratul „MasterChef” și-a pus în practică talentele culinare și i-a răsfățat pe toți cu pește la grătar. „Avantajul unei vacanțe la bordul vasului este că te poți opri oriunde poftești. Asta am făcut și noi și la un moment dat am poposit pe o insulă nepopulată. Am făcut un foc de tabără pe malul mării și am gătit pește. Tot acolo ne-am relaxat făcând snorkeling”, povestește Cătălin Scărlătescu.

În Rhodos, chef Scărlătescu spune că a mâncat cea mai bună mâncare din toată vacanța de două săptămâni petrecută în Grecia. „Am găsit acolo un local care m-a dat pe spate. În prima zi am stat de la două după-amiaza până la miezul nopții acolo. Nu-mi venea să mai plec. La restaurantul La Barka am mâncat ceva fabulous, Kostas Rallis e artistul din bucătărie! Am mâncat o specialitate pe bază de scoici, apoi vinete făcute la cuptor, pește foarte gustos, preparate cu mult usturoi… usturoiul lor este incredibil de ciudat, e foarte iute, foarte tare, însă m-a cucerit”, spune juratul de la Pro TV.

În Patmos, pe urmele autorului Apocalipsei, Cătălin Scărlătescu s-a lăsat inspirat de cele mai exotice apusuri de soare, de vechea cetate, de peștera Apocalipsei, după care a bifat și insula Simi, faimoasă prin bogăția de bureți naturali și pești.

Recomandarea video

Mediafax
O japoneză s-a „căsătorit” cu un personaj AI creat cu ChatGPT
Digi24
Vladimir Putin, anunț în fața a sute de jurnaliști despre negocierile pentru pace
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather, anunț de ultimă oră: Pe ce dată vine iarna în București, de fapt
Prosport.ro
Loredana nu-și mai lasă soțul să muncească în Germania, deși e milionar, pentru că s-a plictisit de stilul de viață de acolo
Adevarul
Mierea miraculoasă din România, mai puternică decât unele antibiotice. Depășește în eficiență multe produse faimoase la nivel mondial
Mediafax
Temperaturi mai scăzute și precipitații ușor excedentare în mai multe regiuni ale țării în următoarele patru săptămâni
Click
Ce spun psihologii despre oamenii care păstrează pungile, borcanele goale, hârtia de ambalaj „pentru orice eventualitate”
Digi24
Reacția Turciei după ce forțele sale aeriene au doborât o dronă care a încălcat spațiul aerian
Cancan.ro
GESTUL făcut de nepoata Rodicăi Stănoiu, după a doua slujbă de înmormântare a fostului ministru al Justiției
Ce se întâmplă doctore
Cum arată Narcisa Suciu la mai bine de 15 ani de când a plecat în Finlanda. De ce s-a reîntors în țară? E de nerecunoscut
Ciao.ro
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Promotor.ro
Mașini premium SH cu probleme. Expert: „Check engine aprins, beculețe care clipocesc...”
Descopera.ro
Savantul care a riscat TOTUL pentru a salva omenirea
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. – Ce te doare, Bulă? – Mă doare buzunarul, dom doctor …
Descopera.ro
„Apogeul extincției” este aproape: Pământul va pierde 3.000 de ghețari pe an