Cătălin Scărlătescu, juratul de la „MasterChef”, a gătit pe o insulă nelocuită din Grecia – GALERIE FOTO
Cătălin Scărlătescu, juratul din show-ul „MasterChef” de la Pro TV, a gătit pe o insulă nelocuită din Grecia.
Un împătimit al vacanțelor petrecute pe mare, Cătălin Scărlătescu și-a încărcat bateriile vara aceasta colindând insulele grecești la bordul unui vas. Deși vacanța plănuită din timp a început cu stângul, pentru că juratul de la „MasterChef” a pierdut avionul către destinația mult visată, în cele din urmă călătoria pe mare s-a dovedit a fi expediția perfectă pentru chef Scărlătescu.
„Am pierdut avionul, însă am reușit să plec cu următoarea cursă, în aceeași zi. Am zburat către Turcia, în Bodrum, de unde am luat o barcă împreună cu prietenii mei și am pornit către Insulele Dodecaneze”, spune acesta.
Cel mai inedit moment al vacanței a fost popasul pe o insulă nelocuită, unde juratul „MasterChef” și-a pus în practică talentele culinare și i-a răsfățat pe toți cu pește la grătar. „Avantajul unei vacanțe la bordul vasului este că te poți opri oriunde poftești. Asta am făcut și noi și la un moment dat am poposit pe o insulă nepopulată. Am făcut un foc de tabără pe malul mării și am gătit pește. Tot acolo ne-am relaxat făcând snorkeling”, povestește Cătălin Scărlătescu.
În Rhodos, chef Scărlătescu spune că a mâncat cea mai bună mâncare din toată vacanța de două săptămâni petrecută în Grecia. „Am găsit acolo un local care m-a dat pe spate. În prima zi am stat de la două după-amiaza până la miezul nopții acolo. Nu-mi venea să mai plec. La restaurantul La Barka am mâncat ceva fabulous, Kostas Rallis e artistul din bucătărie! Am mâncat o specialitate pe bază de scoici, apoi vinete făcute la cuptor, pește foarte gustos, preparate cu mult usturoi… usturoiul lor este incredibil de ciudat, e foarte iute, foarte tare, însă m-a cucerit”, spune juratul de la Pro TV.
În Patmos, pe urmele autorului Apocalipsei, Cătălin Scărlătescu s-a lăsat inspirat de cele mai exotice apusuri de soare, de vechea cetate, de peștera Apocalipsei, după care a bifat și insula Simi, faimoasă prin bogăția de bureți naturali și pești.