Proprietarul unui restaurant din Marea Britanie a fost amendat cu 2.000 de lire după ce un client a găsit în kebab-ul comandat cioburi de sticlă, scrie publicația The Sun.
Clientul a depus o plângere la consiliul local, iar inspectorii au confirmat că în preparatele de carne de pui se găseau într-adevăr cioburi de sticlă care au ajuns acolo după ce becul situat deasupra vitrinei a explodat.
Abdurahim Teymuroglu, proprietarul localului fast-food și al restaurantului din vecinătate, și-a admis vina și a fost sancționat cu o amendă de 2.000 de lire, fiind totodată nevoit să suporte cheltuielile procesului, respectiv 450 de lire.
Patronul în vârstă de 35 de ani a recunoscut că accidentul s-a produs în timp ce încerca să schimbe becul. În urma incidentului ar fi aruncat tăvile în care se afla carne de miel, însă carnea de pui a fost păstrată.
Un singur client s-ar fi plâns în legătură cu cioburile ajunse în preparatele din pui, a adăugat Teymuroglu.
„Din fericire nimeni nu a fost rănit însă incidentul putea avea consecințe tragice”, a subliniat consilierul Chris Bond.