Cine sunt noii jurați de la MASTERCHEF
Patrizia Paglieri, Adrian Hădean și Florin Scripcă sunt noii jurați de la MASTERCHEF. Aceștia garantează multe surprize telespectatorilor, fiind mereu impredictibili și lansȃnd provocări nebănuite. Noul trio este format din trei caractere puternice, dar foarte diferite, care vor da savoare show-ului.
Patrizia Paglieri este un chef foarte apreciat, ce deține mai multe restaurante în București și Constanța, Adrian Hădean este un cunoscut bucătar, realizator de emisiuni și autor de cărți culinare, iar Florin Scripcă a fost, de asemenea, gazda unei emisiuni TV și este chef în cadrul unor restaurante de renume din București.
Patrizia Paglieri, de origine italiană, din San Remo, este supranumită și Liza Minnelli, datorită asemănării cu faimoasa divă. Cu o personalitate carismatică și plină de viață, Patrizia este însă dură în bucătărie, ridicȃnd foarte sus standardele de calitate ale restaurantelor pe care le conduce. Ea a ajuns în Romȃnia în anul 1999, împreună cu părinții, cȃnd au fondat primul restaurant de familie în Buftea. Acum, declară că în Romȃnia se simte acasă, iar în Italia călătorește doar o dată pe an.
Adrian Hădean lucrează de peste 15 ani în arta culinară și a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale și naționale. În 2003 publică prima sa carte gastronomică, „Sare și piper”, iar din 2004 începe mai multe stagii de pregătire profesională în bucătării din Europa (Spania, Franța, Germania) și din Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). În 2011, a propus și implementat programul de responsabilitate socială „Farfurii curate”, care promovează alimentația sănătoasă în grădinițele din Cluj-Napoca.
Florin Scripcă face parte din celebra echipa Flavours și, în prezent, coordonează bucătăriile unora dintre cele mai apreciate locuri din București: Biutiful, Fratelli, Le Bistro sau Willbrook Platinum Center. Florin impresionează prin dedicare și seriozitate, dar și prin carismă și simț al umorului. În ultimii 10 ani, a urmat mai multe cursuri de perfecționare în Marea Britanie, la Londra, în Oxfordshire, în cadrul companiei de catering „Jamie Oliver”s Fabulous Feasts” și în Exeter, la ferma bio de carne „Pipers Farm”, și în Franța, la „Cantine du Faubourg” din Paris.
În iunie, ProTv a dat statul preselecțiilor pentru a cincea ediție MASTERCHEF, iar caravana a trecut prin Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. Ultima șansă de a se înscrie în show-ul MASTERCHEF pentru cei pasionați de gătit este preselecția din Capitală, de pe 5 și 6 iulie.