Prima pagină » Magazin » Cum a ajuns să arate această femeie VEGETARIANĂ, după ce a mâncat câte 10 morcovi în fiecare zi. Prietenele ei sunt îngrijorate!

Cum a ajuns să arate această femeie VEGETARIANĂ, după ce a mâncat câte 10 morcovi în fiecare zi. Prietenele ei sunt îngrijorate!

Cum a ajuns să arate această femeie VEGETARIANĂ, după ce a mâncat câte 10 morcovi în fiecare zi. Prietenele ei sunt îngrijorate!

Oamenii credeau că este bronzată, dar Dena Randall din Scoția are o afecțiune mai puțin cunoscută. Vezi cum arată femeia dependentă de morcovi, care are acum pielea portocalie.

O femeie de 21 de ani care spune că are o „obsesie” pentru morcovi a dezvoltat o afecțiune medicală care i-a modificat culoarea pielii.

Prietenii săi au crezut că tânăra de 21 de ani din Scoția este doar bronzată artificial sau că are probleme cu ficatul, dar adevărul este cu totul altul.

Potrivit Denei Rendall, colegii de școală au întrebat-o dacă nu cumva folosește bronz fals, făcând-o să se simtă incomod. Alții au crezut că are icter, după care mama ei s-a îngrijorat și s-a temut ca nu cumva tânăra să aibă probleme la ficat. Nu a făcut legătura cu morcovii, la început.

„Nu mă satur niciodată de ei!”

Dena Rendall avea de ani de zile culoarea pielii modificată. Leguma ei preferată este morcovul, iar pasiunea pentru această legumă a determinat ca tânăra din Scoția să aibă pielea colorată.

Femeia spune că a căutat pe Google și a aflat că are această afecțiune, care nu este dăunătoare, dar presupune o acumulare de beta-caroten în sânge, care schimbă culoarea pielii.

Nu e vorba doar de morcovi, ci Dena mănâncă și ardei, legume cu frunze verzi, care afectezză mai ales tălpile picioarelor, palmele mâinilor și fața, mai ales în jurul gurii.

Tânăra din Edinburgh consumă până la 10 morcovi pe zi, dar dieta ei zilnică include și trei ardei și un cartof dulce.

Dena suferă acum de carotenemie, care modifică pigmentarea pielii din cauza nivelului ridicat de caroten din corp.

Tânăra a decis să reducă consumul de morcovi după ce a devenit atât de portocalie încât tenul ei ajunsese să aibă o culoare total diferită față de restul corpului.

Săptămânal, femeia dă 40 de lire sterline pe legume. În fiecare săptămână, Dena cumpără 6 kg de morcovi. „Nu mă satur niciodată de ei!”, spune Dena.

Totuși, ea a redus consumul de morcovi de la 10 la 6 pe zi, reușind să diminueze și pigmentul portocaliu. Ei bine, în ciuda faptului că nuanța pielii ei este portocalie, Dena consideră metoda „bronzului cu morcovi” mult mai sigură decât altele, scrie Mirror.

Sursa foto: instagram

Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții ... vezi toate articolele