Prima pagină » Magazin » Cum e mai sănătos să mănânci merele: cu sau fără coajă?

Cum e mai sănătos să mănânci merele: cu sau fără coajă?

Cum e mai sănătos să mănânci merele: cu sau fără coajă?
Cele mai multe coji de fructe și legume sunt foarte bogate în vitamine, iar când le arunci nu te mai bucuri de beneficiile lor. Coaja merelor conține aproape jumătate din totalul de fibre pe care le are acest fruct și o treime dintre nutrienți.

Un studiu citat de worldhealthinfo.net arată că antioxidanții din coaja merelor pot îmbunătăți memoria.

De obicei, fructele și legumele pe care le găsim în supermarketuri au etichete ce conțin niște coduri. Extrem de importante pentru sănătatea noastră, dar despre care nu cunoaștem mai nimic…

Astfel, orice număr care începe cu cifra 9 înseamnă că produsul etichetat astfel este organic. Mai precis, solul utilizat pentru cultivarea și creșterea produsului respectiv nu conține deloc pesticide, îngrășăminte, chimicale și antibiotice.

Citeste continuarea pe csid.ro

Autor