De la distanță pare o rochie elegantă, dar obișnuită, de culoare maro. Însă, dacă te apropii, este imposibil să reziști la aroma de ciocolată pe care o emană. Inspirată, potrivit creatoarei sale, dintr-un model al anilor ‘ 20, rochia este realizată din peste 60 de kilograme de cacao și lapte. Au fost necesare trei luni pentru fabricarea ei, iar McCall a avut nevoie de ajutorul maestrului ciocolatier Stefan Bruderer și de artiști ca Paul Wayne Gregory pentru a-i da forma dorită.
Pentru realizarea sa, McCall a desenat părți ale rochiei care ulterior au fost recreate de Gregory în ciocolată. Rochia va fi prezentată, joi 16 octombrie, cu prilejul festivității „Chocolate Show”, scrie Agerpres.
Stefan Bruderer a descris rochia drept un lucru spectaculos. „Este o capodoperă delicioasă care va provoca cu siguranță senzație. Încă de la primele schițe știam că avem ingredientele necesare pentru a crea ceva delicios care combină moda de lux cu gastronomia. A fost o experiență unică să lucrăm cu un artist al modei căruia i-am pus la dispoziție experiența noastră pentru a realiza un lucru deosebit”, a spus el.