Filmul „Ride Along”, cu Dragoș Bucur, pentru a doua oară consecutiv lider în box office-ul nord-american – TRAILER

Filmul Ride Along, cu Dragoș Bucur, pentru a doua oară consecutiv lider în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 27/01/2014, 12:25
Actualizat: 01/02/2019, 06:06

Comedia „Un polițist și jumătate/ Ride Along”, din a cărei distribuție face parte și actorul român Dragoș Bucur, își menține poziția de lider în box office-ul nord-american, cu încasări de 21,1 milioane de dolari, conform datelor oferite de boxofficemojo.com.

Află mai multe știri din lumea filmului pe pagina de Facebook „I like to movie-movie”.

În noua producție a regizorului Tim Story, care a realizat comedia „Poartă-te ca o doamnă, gândește ca un bărbat/ Think Like a Man” (2012), un tip căruia-i turuie gura încontinuu (Kevin Hart) ține neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un polițist căruia-i sare țandăra foarte ușor (Ice Cube). Odată ce acesta acceptă să fie însoțit de viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supraviețuiască în cele mai nebunești 24 de ore din viața lui. De asemenea, în filmul „Ride Along”, care a fost pe marile ecrane din România pe 24 ianuarie, joacă și actorul Dragoș Bucur.

Filmul de război „Supraviețuitorul/ Lone Survivor” se clasează pe locul al doilea, cu încasări de 12,6 milioane de dolari. Inspirat din relatarea unuia dintre membrii unei echipe Navy SEAL, Marcus Luttrell, despre o misiune care a eșuat în mod tragic, „Supraviețuitorul” îi are în centru pe Luttrell (Mark Wahlberg) și pe echipa sa (printre care Taylor Kitsch, Emile Hirsch și Ben Foster), surprinși de o ambuscadă a talibanilor în Afganistan, în 2005. După un schimb prelungit de focuri și o urmărire pe jos, cei mai mulți membri ai echipei sunt uciși, Navy SEAL înregistrând cea mai mare pierdere din istoria sa operațională.

Pe locul al treilea se menține și filmul de animație 3D „Goana după alune/ The Nut Job”, cu încasări de 12,3 milioane de dolari. Regizat de Peter Lepeniotis, filmul urmărește aventurile veveriței Surly (cu vocea lui Will Arnett) și a prietenului său, șoricelul mut Buddy, care pun la cale jefuirea celui mai mare magazin de alune din orășelul Oaktown, pentru a face provizii pe timp de iarnă.

Locul al patrulea în box office-ul nord-american este ocupat de filmul de animație „Frozen/ Regatul de gheață”, regizat de Chris Buck și Jennifer Lee, cu încasări de 9 milioane de dolari. Atunci când o profeție malefică scufundă un întreg regat într-o iarnă veșnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de curaj, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, ființe magice, dar și o mulțime de pericole. Vocile personajelor principale din filmul „Regatul de gheață” sunt asigurate de Kristen Bell, Idina Menzel și Josh Gad.

Thrillerul „Jack Ryan: Agentul din umbră/ Jack Ryan: Shadow Recruit” coboară o poziție și ajunge pe locul al cincilea, cu încasări de 8,8 milioane de dolari. În regia lui Kenneth Branagh, „Jack Ryan: Agentul din umbră” este al cincilea din seria lungmetrajelor dedicate lui Jack Ryan, creat de romancierul Tom Clancy. După o carieră în armată, Ryan (Chris Pine) se reinventează ca analist financiar și, aflat la Moscova, descoperă planurile unui magnat de a submina situația economică a Statelor Unite ale Americii. Singur împotriva tuturor și lipsit de resurse, eroul va trebui să dea dovadă de o inventivitate ieșită din comun pentru a înclina balanța în favoarea sa: lupta devine personală și disperată când antagonistul îi răpește soția (Keira Knightley).

Filmul fantastic „Eu, Frankenstein/ I, Frankenstein” de Stuart Beattie debutează în clasament pe locul al șaselea, cu încasări de 8,2 milioane de dolari. Acțiunea filmului este plasată într-un prezent distopic, unde gargui răzbunători și demoni feroce se dezlănțuie într-o bătălie finală pentru putere. Creație a savantului Victor Frankenstein (Aden Young), Adam (Aaron Eckhart) se trezește prins în mijlocul confruntării și ajunge astfel să descopere un secret despre el însuși ce ar putea schimba soarta luptei, dar și destinul său, pentru totdeauna.

Pe locul al șaptelea se află comedia dramatică „Țeapă în stil american/ American Hustle”, de David O. Russell, cu încasări de 7,1 milioane de dolari. „Țeapă în stil american”, desemnat cel mai bun film al anului 2013 de New York Film Critics Circle și nominalizat la zece premii Oscar, se concentrează pe un complicat caz de corupție din anii ’70, cu ramificații în Congresul american. Atunci, 31 de oficiali guvernamentali suspectați de acte de corupție și trafic de influență au fost cercetați penal, iar 11 dintre ei au fost puși sub acuzare.

„August: Osage County/ Ținutul din mijlocul verii”, se menține pe locul opt, cu încasări de 5 milioane de dolari. Regizat de John Wells și cu Meryl Streep, Dermot Mulroney, Julia Roberts în rolurile principale, filmul este bazat pe piesa de teatru cu același titlu aparținându-i scriitorului Tracy Letts, care, în 2008, a primit premiul Pulitzer pentru această comedie neagră. Acțiunea filmului se petrece într-o localitate din statul Oklahoma, în luna august, și urmărește relațiile extrem de tensionate dintre membrii familiei Weston, care ascund multe secrete întunecate.

„Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street”, de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal, se situează pe locul nouă, cu încasări de 5 milioane de dolari. Bazat pe romanul autobiografic al lui Jordan Belfort, filmul spune povestea unui broker care a trăit visul american până când acesta s-a transformat în coșmar. A început de jos și a avut o ascensiune fulgerătoare, iar lăcomia corporatistă și febra succesului l-au transformat din broker onest într-un infractor implicat în scandaluri de corupție, înșelăciune și crimă.

Filmul horror „Devil’s Due” coboară trei poziții în clasament, ocupând locul al zecelea, cu încasări de 2,7 milioane de dolari. În regia lui Matt Bettinelli-Olpin și Tyler Gillett, filmul relatează poveste înfiorătoare a unui cuplu proaspăt căsătorit, care petrece luna de miere în Republica Dominicană. Acolo, cei doi tineri, Zach și Samantha McCall, cunosc un prezicător, care le spune „vă așteptam”, fiind conduși la un club satanic, unde femeia este supusă unui ritual ciudat. A doua zi, cuplul se trezește în camera de hotel, fără să își amintească nimic, iar după câteva săptămâni, Sam descoperă că este însărcinată cu Diavolul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO. Se vinde o fostă vilă a lui Ceaușescu. Cât cere statul pe clădire, după...
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri...
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după...
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71....
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Versace. Sicriul cu trupul neînsuflețit al...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Războiul din Ucraina, ziua 881. Kievul primeşte în august 1,4 miliarde de euro din profiturile...
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
Marele anunț pentru pensionari. Când vor primi bani în plus
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul...
Fratele lui Andrei Versace rupe tăcerea după moartea lui: ”Nu a fost ucis, nu avea...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Cum a plecat un medic român la război: Tată-meu mi-a dat sabia şi revolverul lui,...