HARTA PETRECERILOR DE REVELION 2015. Unde poți sărbători Anul Nou în marile orașe

Publicat: 30/12/2014, 16:24

REVELION 2015 PIAȚA CONSTITUȚIEI. În Piața Constituției se va desfășura, începând cu ora 21.00, evenimentul „HaHaHappy New Year”, la care publicul are acces liber.

„La evenimentul pe care-l organizăm la trecerea dintre ani, îmi doresc să fim din nou împreună, să ne bucurăm că suntem sănătoși, să creăm o stare de bine, de prietenie”, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. „Să ducem mai departe mesajul «Poți să iubești, București!» și să conștientizeze fiecare cetățean al acestui oraș, indiferent că este copil sau adult, că el este Bucureștiul”, a adăugat el.

Pe parcursul nopții, pe scenă vor urca mai multe formații și cântăreți printre care Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pasca, Brighi, Loredana, Andra, Delia și Vama.

FOTO: Mediafax (Răzvan Chiriță)

Concertele vor fi completate cu momente artistice susținute de Mirror Dancers – un spectacol-surpriză care îmbină dansul cu tehnologia luminoasă de ultimă generație, Freakquency – un spectacol de dans în care breakdance-ul întâlnește muzica clasică și cultura urbană, Invaders Show – un performance de dans, lumini și lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucureșteană cel mai mare robot de entertainment din lume, alături de DJ Cyborg și Cyborg Girls, potrivit informațiilor disponibile pe site-ul ArCuB.

Întreg evenimentul va fi prezentat de Smiley și Pavel Bartoș. La miezul nopții, trecerea în anul 2015 va fi marcată printr-un tun de lumină lansat către cer, urmat de un show de artificii.

„HaHaHappy New Year București 2015 este conceput a se poziționa ca eveniment major al Capitalei, pentru a crea o punte de legatură între evenimentele de succes desfășurate în anul 2014, cu ocazia împlinirii a 555 de ani de la prima atestare a Bucureștiului – București 555 – și intrarea orașului și a bucureștenilor în «anul luminii», 2015. Spectacolul face parte din seria de evenimente adresate publicului larg, ce vor fi organizate în Capitală în următorii ani, în pregătirea candidaturii Bucureștiului la statutul de Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021″, mai precizează sursa citată.

REVELION 2015 PARCUL TITAN. Primăria Sectorului 3 organizează în Parcul Titan – pe platforma de la intrarea în parc (acces din str. Liviu Rebreanu) – un „Revelion în jurul lumii”. Astfel, începând cu ora 19:30, bucureștenii vor cunoaște, prin jocurile de scenă ale prezentatorilor, dar și prin intermediul proiecțiilor video și a jocurilor de lasere, câteva dintre obiceiurile și tradițiile de Anul Nou din întreaga lume, informează reprezentanții instituției.

Spectacolul va debuta cu un moment artistic susținut de ansamblul Rapsodia Carpaților. Petrecerea va continua cu White Mahala, Annes, Bere Gratis, Guess Who, Dj Rynno și Sylvia, Mihai Mărgineanu și Elena Gheorghe.La miezul nopții, va avea loc un joc de artificii, urmat de concertul trupei Voltaj.

REVELION 2015 DRUMUL TABEREI. Pentru locuitorii sectorului 6, Primăria a pregătit un spectacol în are liber ce se va desfășura la patinoarul de vizavi de Piața Drumul Taberei, pe strada Brașov nr. 21 A, începând cu orele 20:00. Vor concerta Ionuț Galani, Connect-R, Alin Pacal Band, Elena Gheorghe, Ovidiu Homorodean, Fuego, Elisabeta Turcu și formația Datina.

La petrecerea cu acces liber pentru public sunt așteptate să participe 1.800 de persoane, se arată în comunicatul remis gândul.

REVELION 2015. Petreceri speciale la Operă și Palatul Parlamentului, contra cost

REVELION 2015 OPERĂ. Bucureștenii care vor să petreacă noaptea dintre ani într-o atmosferă specială și sunt dispuși să plătească pot lua parte la evenimentul organizat de Opera Națională București (ONB) Așadar, pe 31 decembrie, iubitorii de muzică clasică pot participa la un concert de Anul Nou, urmat de o petrecere de Revelion și de un eveniment special desfășurat pe esplanada ONB. Începând cu ora 20.00, în Sala Mare a Operei, soliști instrumentiști și membri ai corului instituției vor aduce în prim plan momente îndrăgite din lucrări cu sonorități românești, prezentate publicului în cadrul unei suite de creații simfonice și corale, intercalate cu partituri pentru pian și pentru vioară, potrivit Mediafax.

FOTO: Facebook//Opera Națională București

După încheierea Concertului, seara va continua în foaierele și saloanele Operei Naționale București cu petrecerea de Revelion. Aici, invitații se vor putea delecta cu bucate alese și băuturi fine, meniul fiind disponibil și în variantă vegetariană, dar și pentru copii, și inspirat din rafinamentul bucătăriei boierești de altadată. Momente de muzică live vor îmbogăți atmosfera, iar trecerea în Noul An va fi marcată printr-un eveniment special desfășurat pe esplanadă.

REVELION 2015 PALATUL PARLAMENTULUI. De asemenea, contra cost, bucureștenii pot lua parte la o petrecere tematică la Palatul Parlamentului. Dacă anul trecut tema evenimentului desfășurat în același loc a fost „Marele Gatsby”, la final de 2014, invitații intră în atmosfera Galelor Filmului de la Hollywood. Prezentatori vor fi Irina Margareta Nistor și Andrei Duban, iar pe scenă vor urca artiști precum Loredana, Horia Brenciu, Ozana Barabancea și Trupa Iuno Dance. La miezul nopții, de pe esplanada Palatului Parlamentului va putea fi urmărit focul de artificii.

REVELION 2015. Trupa daneză The Asteroids Galaxy Tour cântă la Cluj

Și primăriile din marile orașe din țară au organizat spectacole și evenimente speciale în noaptea de Revelion.

REVELION 2015 TIMIȘOARA. Primăria Municipiului Timișoara și Casa de Cultură organizează în noaptea dintre ani mai multe concerte în aer liber. Așadar, în Piața Victoriei, timișorenii se vor bucura de o petrecere ce va începe la ora 21.00. Vor urca pe scenă trupa Flare, Anastasia Sandu și Vunk, iar la miezul nopții va avea loc un foc de artificii.

Potrivit informațiilor transmise la solicitarea gândul, Consiliul Local a aprobat pentru manifestarile din luna decembrie 2014 – Ziua Națională, Târgul și Serbările Crăciunului, Revelionul – suma totală de 600.000 de lei.

FOTO: Facebook//Trupa Vunk

REVELION 2015 SIBIU. În noaptea dintre ani, pe scena din Piața Mare din Sibiu vor urca Nana, trupa dance Fun Factory, dar și nume românești cunoscute publicului precum solistul de muzică populară Sebastian Stan, trupa pop-rock The Black Star și formațiile Domino și Arhaica. Prezentator va fi Cătălin Măruță. La miezul nopții, viceprimarul Sibiului, Astrid Fodor, va fi alături de sibieni pentru a urmări focul de artificii și jocurile de lumini. Petrecerea va începe la ora 22.00 și se va încheia la 00:50.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu. Pentru organizarea sa, Primăria Sibiu a alocat din bugetul local suma totală de 350.000 lei, conform informațiilor transmise la solicitarea gândul.

REVELION 2015 CLUJ-NAPOCA. Anul acesta, evenimentele de Revelion din Piața Unirii din Cluj sunt organizate de Primărie, în colaborare cu Federația SHARE Cluj-Napoca. Peste 15.000 de clujeni sunt așteptați să ia parte la spectacolul care va aduce pe scenă celebra trupă The Asteroids Galaxy Tour, originară din Danemarca. Vor mai cânta Costi Cămărășan Band și muzicanții Band.

La ora 00.00, trecerea în noul an va fi marcată printr-un spectacol de lumini și artificii. În plus, Primăria Cluj-Napoca va pune la dispoziția celor prezenți în Piața Unirii 700 de șampanii.

Pe 31 decembrie, între orele 10:00 și 15:30, dar și pe parcurul evenimentelor organizate de Revelion, intrarea pe patinoar va liberă

330.000 de lei au fost alocați pentru toate aceste evenimente, dintre care costurile Primăriei se ridică la 130.000 de lei – artificii, scenă și artiștii locali -, iar Federația SHARE a primit o alocare de 200.000 de lei, sumă în care se încadrează costurile cu trupa internațională – The Asteroids Galaxy Tour, potrivit datelor transmise la solicitarea gândul.

REVELION 2015 BRAȘOV. Locuitorii sau turiștii care în noapte dintre ani se vor afla în orașul de la poalele Tâmpei se vor bucura de un eveniment organizat de Primărie în Piața Sfatului. Petrecerea va începe la ora 22:30 cu un concert folcloric susținut de Veta Biriș și Ansamblul Folcloric Țara Bârsei și va continua cu recitalurile Corinei și Ligiei Șuteu. Programul se va încheia după focul de artificii de la miezul nopții, scrie presa locală.

REVELION 2015 IAȘI. Ieșenii sunt așteptați de Revelion în fața Palatului Culturii, unde, începând cu ora 20:00, va avea loc un spectacol cu acces gratuit. Vor urca pe scenă Direcția 5, Andreea Bănică, Puya, CRBL, Maxhim și Shift. Potrivit presei locale, la miezul nopții, trecerea în anul 2015 va fi marcată de focuri de artificii care vor dura nu mai puțin de 20 de minute.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Se complică ancheta în cazul familiei din Suceava care a murit când se întorcea din...
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer....
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
Tragedie în Dolj! Un băiat de doar 11 ani a murit, iar sora și mama...
Un român a fost arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei...
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Vedeta, suspectată că a apelat la medicamente pentru a slăbi RAPID. Face furori cu noua...
Staţiunile în care Marea Neagră s-a făcut verde. Turiştii evită să facă baie, dar experţii...
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
IGPR: care este, de fapt, marja de toleranță a RADARULUI?
Tabloul complet şi programul sferturilor de finală de la UEFA Euro 2024
Au fost descoperite resturi din SCOARȚA PRIMORDIALĂ a PĂMÂNTULUI!
Ordinul UE, lege și în România. Se montează obligatoriu pe mașină de la 1 iulie...
Suntem spionați tot timpul. Oamenii care văd tot ce facem
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Un asteroid se apropie de Pământ! NASA a făcut anunțul cu puțin timp în urmă
Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat!...
Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este...
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, dacă într-un măr sunt 3 viermi și tu mănânci unul,...
Ce hoteluri oferă transferuri gratuite de la aeroport cu elicopterul?
×