Katherine Jackson, mama cântărețului Michael Jackson, dată dispărută

Katherine Jackson, mama cântărețului Michael Jackson, dată dispărută
Publicat: 22/07/2012, 14:07
Actualizat: 26/06/2013, 13:17

Katherine Jackson, mama cântărețului Michael Jackson, a fost dată dispărută la poliția din Los Angeles, după ce nepoții ei Paris, Prince și „Blanket” nu au reușit să o contacteze toată săptămâna, informează radaronline.com.

„Pot să confirm faptul că există o declarație prin care se raportează dispariția unei persoane, depusă aseară, de unul dintre nepoții doamnei Katherine Jackson, Trent Jackson, după ce acesta nu a reușit să își vadă bunica și nici să o contacteze timp de o săptămână. Cazul va fi preluat de polițiștii de la Departamentul pentru crime și persoane dispărute care se vor ocupa de această investigație”, a declarat ofițerul de poliție Josh Thai pentru RadarOnline.com.

Potrivit unei surse, cei trei copii ai megastarului sunt îngrijiți de o bonă. Potrivit aceleiași surse, Paris Jackson suferă cel mai mult din cauza acestei situații, întrucât „și-a pierdut deja tatăl în urmă cu trei ani, iar acum, faptul că nu știe dacă bunica ei este sănătoasă, înseamnă mai mult decât poate îndura”.

Cinci dintre copiii lui Katherine Jackson au expediat o scrisoare publică administratorilor averii lui Michael Jackson, cerându-le să demisioneze. În acea scrisoare, Janet, Rebie, Tito, Randy și Jermaine Jackson le-au cerut lui John Branca și John McClain să demisioneze imediat, întrucât ei consideră că semnătura din testamentul fratelui lor decedat a fost falsificată.

Această scrisoare a fost dată publicității după ce alte trei inițiative similare ale celor cinci frați au eșuat în justiție. În aceeași scrisoare se afirmă că mama lor Katherine Jackson avea o stare proastă de sănătate și că a suferit de curând un „mini-accident vascular cerebral”. Avocata lui Katherine Jackson a declarat însă pentru CNN că mama celebrului cântăreț are o sănătate bună și că nu a suferit niciun fel de atac cerebral vascular.

Totuși, semnatarii scrisorii afirmă că mama lor, Katherine Jackson, în vârstă de 82 de ani, nu se simte bine și nu face față stresului generat de toate aceste dispute legale. Fiica lui Michael Jackson, Paris Jackson, a respins însă aceste afirmații, prin mesaje postate pe Twitter. „Îi voi apăra cu toate puterile mele pe acei membri ai familiei mele pe care îi iubesc, chiar dacă acest lucru va însemna să îi apăr de alți membri ai familiei. Vreau să clarific lucrurile chiar acum: ce s-a spus despre bunica mea sunt doar zvonuri. Ea se simte foarte bine”.

Potrivit aceleiași avocate, Sandra Ribera, Katherine ar fi plecat din reședința ei din Calabasas din California pe 15 iulie, pentru a lua avionul spre orașul Albuquerque din statul Nex Mexico, unde dorea să asiste la un concert al grupului Jackson Brothers, programat pe 17 iulie.

Nepoții ei, care au locuit cu Katherine Jackson după moartea lui Michael Jackson, au încercat de atunci să își contacteze bunica în fiecare zi. „Copiii au încercat să o contacteze, dar nu au reușit să vorbească cu ea de aproape o săptămână”, a spus Sandra Ribera pentru CNN. „Li s-a spus că ea nu poate fi contactată. Sunt îngrijorată pentru sănătatea și siguranța ei”, a spus Sandra Ribera.

Potrivit aceleiași avocate, Katherine Jackson nu a petrecut niciodată mai mult de 24 de ore departe de nepoții ei sau fără să vorbească cu ei în fiecare zi la telefon.

Principalii beneficiari ai fondului sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântărețului și câteva organizații de caritate. Avocatul John Branca și producătorul muzical John McClain au fost numiți administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei „intoxicații grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale și în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare. Potrivit presei americane, Conrad Murray ar putea fi însă eliberat după ispășirea a doi ani din această pedeapsă, din cauza supraaglomerării sistemului penitenciarelor din statul California.

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Israelul își pregătește răzbunarea pentru Iran: ce ținte sunt luate în vizor și când poate...
Ce se întâmplă în fosta vilă a lui Irinel Columbeanu! Vecinii sunt disperați, nu mai...
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
Demisii în lanț la o multinațională care le-a cerut angajaților să vină 5 zile pe...
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit...
Armata Română caută luptători de comando. Ce condiții trebuie să îndeplinească și ce salarii vor...
Eclipsă inelară de Soare astăzi. De la ce oră și în ce regiune poate fi...
Prințesa Diana și propunerea indecentă făcută de Mohamed Al Fayed: „A ieșit din biroul lui...
Trucul care te ajută să plătești mai puțin la gaze. Factura va fi mult mai...
Topul judeţelor în funcţie de salariul mediu. În Bucureşti se câştigă aproape dublu faţă de...
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
Un bărbat a fost atacat de urs în plină zi, în județul Suceava! În ce...
ULTIMĂ ORĂ! Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu
Michael Schumacher, prima apariție după 11 ani. A participat la nunta fiicei
Iranul a lansat aproape 200 de rachete către Israel. Atacul a fost „mult mai mare”...
Întrebare de ȘCOALĂ primară! De ce cad frunzele toamna?
O legendă a televiziunii s-a stins! A fost un actor cu un suflet extraordinar și...
Simona Halep a spus DA! Românca a confirmat evenimentul din februarie
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am...
VIDEO China este pregătită de război
Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația...
Cunoscutul fotbalist Andrea Capone, găsit mort într-o cameră de hotel. Care a fost, de fapt,...
BANCUL ZILEI. Bulă face dragoste cu o tipă pe întuneric: - Ce nesimţit eşti!
„Declin anormal” al temperaturilor pe suprafața Lunii! Ce s-a întâmplat cu satelitul natural al Pământului?