MASTERCHEF. Cum arăta Florin Dumitrescu, cel mai tânăr jurat, în adolescență, atunci când era campion național la polo

Publicat: 30 05. 2012, 09:34
Actualizat: 30 05. 2012, 10:42

Florin Dumitrescu, cel mai tânăr jura de la show-ul culinar „MasterChef”, a fost campion național la polo, un sport pe care îl caracterizează dreptul unul foarte „dur, de bărbați”.

Într-un interviu acordat pentru Pro Tv, juratul a povestit că s-a apucat să practice acest sport încă din clasa a 2, pe vremea când avea în jur de 9 ani. „Î‪nvățam într-o școală cu profil sportiv, iar la bază era natația”, a precizat Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu, cel mai tânăr jurat de la MasterChef, în adolescență, când era campion național la polo

Acesta a mai precizat că încă din primii ani de școală a fost atras de sportul pe echipe. „La școală eram pregătiti pentru natație, în general. Am stat departe de înot, pentru că nu îmi plăcea, săriturile în apa nu m-au atras deloc și așa am ajuns la polo. Mi-a plăcut foarte mult și încă îmi place. Este un joc pentru bărbați, foarte dur și solicitant”, a mai declarat juratul de la MasterChef.

A făcut 6 ani de performanță în acest sport. „Am jucat pentru clubul Steaua. Eu fiind și stelist, eram foarte mândru de mine că jucam polo pentru Steaua. Am fost portar și asta pentru că aveam forță în picioare, puteam ieși foarte mult la suprafața apei pentru a apăra poarta. Mi-a plăcut că aveam un rol foarte important în echipă. Îmi aduc aminte că îl aveam ca idol pe Gelu Lisac. Un mare campion”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

Cel mai tânăr jurat al show-ului culinar difuzat de Pro Tv a fost de câteva ori campion național și municipal. „Am primit și titlul de cetățean de onoare al sectorului 5 în 2002”, a precizat juratul.

Acesta a renunțat la polo pentru că a descoperit bucătăria. „Poloul este un sport foarte frumos, iar viața de sportiv este și mai frumoasă, dar acest sport, în România, nu este susținut aproape deloc. Îmi aduc aminte că erau trei bazine omologate pentru meciuri în București: doua vara și unul iarna. Știam că nu îmi asigură un viitor liniștit. Am căutat să am siguranța carierei, așa că am ales bucătăria în detrimentul sportului”, a conchis Florin Dumitrescu.