MASTERCHEF, sezonul 2. Pe 6 octombrie, pasionații de bucătărie sunt așteptați la preselecții

Publicat: 19 09. 2012, 16:59
Actualizat: 29 07. 2014, 20:50

„MasterChef”, show-ul de cooking difuzat de ProTv, dă startul preselecțiilor pentru sezonul 2.

Toți pasionați de bucătărie sunt așteptați pe data de 6 octombrie, în București, la Hotel Howard Johnson Grand Plaza Bucharest, sala Iridium, începând cu ora 10.00, pentru a face primul pas către competiția culinară.

Preselecțiile sunt deschise atât celor care s-au înscris pe site-ul protv.ro, cât și celor care nu au reușit să facă asta.

Condiții de participare

Bucătarii amatori care se visează în competiția „MasterChef” și care abia așteaptă să își arate talentul și abilitățile de magicieni în bucătărie sunt așteptați pe 6 octombrie la preselecții, indiferent dacă au apucat să completeze formularul online de înscriere sau nu.

Candidații trebuie să se prezinte cu un preparat deja gătit acasă, cel mai bun pe care știu ei să îl prepare, dar și cu platourile sau farfuriile necesare pentru prezentarea respectivului fel de mâncare. Aceștia vor avea la dispoziție 10 minute pentru a aranja în farfurie preparatul cu care speră să câștige biletul către intrarea în competiție, dar și să vorbească despre ei și pasiunea pentru gastronomie.

Participanții la preselecții trebuie să aibă peste 18 ani, să aibă un act de identitate la ei și pot aduce, pe lângă felul de mâncare gata preparat, orice material de prezentare: video sau foto din care să reiasă cât de pasionați sunt de gătit.

Înscrierile continuă online

Bucătarii amatori care au peste 18 ani și care sunt pregătiți să-i dea gata pe jurații „MasterChef” pot intra în continuare pe pagina dedicată inscrierii, http://concurs.protv.ro/masterchef/ , unde trebuie să completeze formularul online de înscriere și să fie astfel cu un pas mai aproape de preselecție. Condițiile de participare pot fi accesate la următorul link, disponibil și pe pagina formularului de înscriere: http://assets.protv.ro/assets/regulamente/tos_masterchef.pdf.