Noul sezon MASTERCHEF debutează cu mult spectacol, dar și premiere pentru jurați
MASTERCHEF, SEZONUL 2, debutează mâine, 5 martie, la ProTv. Temutul dar și apreciatul juriu de la MASTERCHEF, format din Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu revine la Pro Tv mai în formă ca niciodată, pregătit să caute talente culinare și să ridice înca o dată bucătăria la rang de artă.
În număr și mai mare decât anul trecut, concurenți din toate colțurile țării și nu numai și-au luat inima în dinți și s-au înscris la preselecțiile MASTERCHEF cu speranța și încrederea că pot ajunge în mult râvnita bucătărie a celor mai buni chef.
Primul obstacol este însă întâlnirea cu cei trei chefi jurați de la MASTERCHEF, astfel că încă din prima ediție de marți, de la 20.30, telespectatorii ProTv îi vor putea urmări pe o parte dintre aspiranții la șorțul MASTERCHEF. Cu preparate spectaculoase, inedite, cu asocieri de gusturi surprinzătoare sau, dimpotrivă, cu platinguri dezamăgitoare, concurenții vor trece, pe rând, prin fața juriului.
Noul sezon MASTERCHEF va fi plin de savoare, mai ales că prima ediție aduce și o premieră pentru cei trei jurați: aceștia se vor afla în fața unui preparat pe care nu l-au mai gustat niciodată în viața lor, astfel că momentul respectiv va fi cu adevărat de senzație. Despre ce preparat este vorba și, mai ales, dacă cei trei jurați vor fi impresionați și vor da votul de încredere pentru această mâncare, telespectatorii Pro Tv vor descoperi în prima ediție a emisiunii MASTERCHEF, SEZONUL 2.
Economiști, specialiști IT, ingineri, studenți sau agenți de pază și casnice, concurenții vor lăsa la ușă meseriile pe care le practică și vor arăta numai cât de talentați sunt în arta gastronomică. Fiecare va încerca să impresioneze prin preparate unice, care să le poarte semnătura, însă nu vor lipsi nici eșecurile. Fie că e vorba de preparate exotice, precum parfait de foie gras cu dulceață de ceapă, mușchi de vită cu sos de cafea, fie că e vorba de deserturi menite să-i îndulcească pe jurați sau mâncăruri românești, precum varza călită, fiecare farfurie în parte va fi un spectacol. Jurații vor avea parte de gusturi diverse și povești pe măsură, de personaje care nu îi vor lăsa indiferenți: îmbinați cu țuică, înduplecați cu vorbe mierioase sau scoși din minți de preparate sub așteptările lor, cei trei chefi de la MASTERCHEF vor împărți, după caz, aprecieri sau replici tăioase. Nu vor lipsi nici reacțiile dure, prin urmare câteva farfurii vor ajunge direct la coșul de gunoi. De cealaltă parte, cei care se vor face apreciați și vor câștiga șorțul vor fi de-a dreptul copleșiți de laude.
Prima ediție MASTERCHEF nu va duce lipsă de personaje gata să facă orice pentru a câștiga șorțul: un concurent care mărturisește că și-a abandonat job-ul pentru a veni la preselecțiile MASTERCHEF, un pariu care îi va implica pe cei trei chefi sau un tânăr vietnamez care le va declara juraților că a venit „să ia sosul”, într-un dialog de-a dreptul spumos.