„Acasă, în localitatea Firiza, nu aveam pe vremuri ceea ce există acum în toate magazinele, și nici bani nu aveam. Așa că cele necesare erau preparate în casă, cum ar fi săpunul sau diferite amestecuri pentru adăugat în mâncare să o facă gustoasă. Lucrurile ăstea nu se uită, iar acum 7 ani, când nepotul meu a avut ideea să-și facă o afacere, eu și sora mea Florica am zis că ajutăm fiecare cu ce putem, punând din nou în practică ceea ce știam din copilărie și tinerețe. Am început prepararea produselor în bucătăria restaurantului Mărul de Aur din Baia Mare, după care nepotul a pus pe picioare un laborator în Tăuții Măgherăuși, care este încă în dezvoltare”, a spus Adriana Pop, mătușa antreprenorului Eugen Libotean care a pus pe picioare afacerea, citată de Vocea Trasilvaniei.
Produsele sunt ambalate ermetic, în borcane elegante, de diferite dimensiuni. Printre acestea se numără sosuri și dulcețuri picante, precum cele de vișine, de ceapă roșie, de busuioc, de mentă, de usturoi, ardei iute sau de rozmarin.
„Mai preparăm zacuscă, dar și siropuri naturale – de vișine, coacăze negre, brad sau ridiche neagră – nu doar foarte bune la gust, ci și foarte indicate în tot felul de afecțiuni. Apoi, din sfera alimentară ne-am extins și la aceea a cosmeticelor din produse naturale, adică săpunuri de casă, cum se foloseau pe vremuri în gospodării, cu levănțică, spirulină, salvie, brad sau eucalipt”, a adăugat Adriana Pop.