„Nu felul în care arăt e cel mai mare avantaj al raw-veganismului, ci energia și pofta de viață pe care hrana vie mi le-a dat. {i mi le dă în continuare, atâta vreme cât îi rămân devotată. Acum am forță să fac și lucruri noi, deși înainte trăgeam îngrozitor de mine să mă achit de datoriile minime, de fiecare zi. Pot, de pildă, dacă David adoarme seara la 9 jumate la restaurant, să-l port în brațe trei-patru străzi mai încolo, până la mașină, deși are 25 de kilograme – cum s-a întâmplat și vara asta, în vacanță. E o mare diferență între mine cea de-acum și cea de dinainte, când oboseam repede, ameșeam când făceam mișcări bruște și sufeream constant de migrene. Cu cârcotașii n-am dialog – experiența mi-a arătat că ar fi mai bine să-mi folosesc cu cap energia recâștigată” declară Olivia Steer în numărul de septembrie al revistei „Ce se întâmplă, doctore?” care apare astăzi pe piață. |n ediția cu numărul 100 a celei mai citite reviste de sănătate și frumusețe din România.
Lili Sandu este protagonista unui pictorial de beauty, iar pentru sănătatea pielii, ea recomandă la micul dejun un shake cu spanac, banană, măr sau pară, pătrunjel, suc de lămâie și ghimbir proaspăt. Flavia Mihășan a renunțat de 7 ani la carne și face un top 10 alimentelor care nu-i lipsesc din dietă. Printre preferințele asistentei matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, fostă balerină la Opera Națională, se numără avocado, pepenele roșu și usturoiul.
Tot în numărul 100 al revistei „Ce se întâmplă, doctore?”, cititoarele se pot delecta cu 3 rețete delicioase ale juraților de la Masterchef, dar și cu mezeluri, brânzeturi și ciocolată dintre cele mai sănătoase. |n plus, pot descoperi că pesimismul ar fi de fapt un aliat al sănătății.