Pro TV pregătește un nou show de cooking pentru primăvara anului viitor

Publicat: 30 12. 2014, 09:53

Formatul presupune transformarea restaurantelor aflate în situații foarte delicate, scrie paginademedia.ro.

Emisiunea din România va fi difuzată în prime time, începând cu primăvara lui 2015. Astfel, gazda emisiunii va avea la dispoziție câteva zile pentru a salva de la faliment restaurantele prost administrate.

În prima zi a misiunii sale, chef-ul va semnala problemele cu care se confruntă proprietarii restaurantelor. Urmează apoi punerea în aplicare a planului de acțiune care cuprinde rebranding-ul preparatelor și discuția cu întreg personalul restaurantului, pentru a apăsa „pedala de accelerație” a schimbării.

Restaurantul va fi închis pentru a începe restructurarea, de la meniuri la service. În ultima zi, proprietarul va sesiza schimbările, iar bucătarul-șef îi va prezenta meniul, schimbările decorative, îmbunătățirile din bucătărie și modalitățile de promovare.