Restaurantul la care clienții se înghesuie să plătească 1.500 de euro pentru o masă
Un restaurant-concept unde 25 de angajați deservesc doar 12 clienți în fiecare seară este atracția unde se înghesuie mulți, chiar dacă o masă costă de la 1.500 de euro în sus. Aici, cina se ia sub apă, în ocean, iar oaspeții sunt despărțiți de mediul acvatic doar de un zid.
De-a lungul serii, oaspeții vor fi serviți cu 20 de feluri de mâncare și vor fi purtați prin diverse ambiente, prin modificarea temperaturi, a umidității și a aranjamentelor muzicale speciale.
Restaurantul Sublimotion, găzduit de hotelul Hard Rock din Ibiza, le oferă clienților un meniu unic, care le va provoca plăcerea, râsul, frica, gândurile sau nostalgia. În timpul mesei, clienții ajung să își sape singuri din gheață o gustare rece sau să mănânce în palatul Versailles, printr-un joc de imagini.
Mâncarea este asigurată de chef Panco Rancero, titrat cu stele Michelin.