Prima pagină » Magazin » REȚETE DE PAȘTE – FRIPTURA DE MIEL. Pulpă de miel cu miere

REȚETE DE PAȘTE – FRIPTURA DE MIEL. Pulpă de miel cu miere

REȚETE DE PAȘTE - FRIPTURA DE MIEL. Pulpă de miel cu miere
Cum pregătim friptura de miel? Când vine vorba despre REȚETE DE PAȘTE, lumea se inspiră de la MASTERCHEF.

REȚETE DE PAȘTE – FRIPTURĂ DE MIEL. Cum pregătim friptura de miel? Când vine vorba despre REȚETE DE PAȘTE, lumea se inspiră de la MASTERCHEF. Astfel, concurenții au pregătit mai multe rețete care pot fi puse pe MASA DE PAȘTE. Traian Galleguillos, concurent MASTERCHEF  vă propune o REȚETĂ CARNE MIEL – pulpe de miel cu miere.

Pentru această rețetă aveți nevoie de CARNE MIEL – o pulpă, două linguri ulei de arahide, două linguri de sos de soia, două linguri ghimbir proaspăt, 200g de miere, doi căței de usturoi și o lingură garam masala (condimente indiene picante).

Astfel, CARNEA DE MIEL se unge cu uleiul de arahide și se bagă la cuptor într-o tavă încăpătoare, la o temperatură de 200°C, timp de 30 minute. Între timp, separat, se amestecă ingredientele de mai sus care se toarnă peste CARNEA DE MIEL.

Tava cu preparatul se introduce din nou la cuptor pentru încă o ora, la 180°C, iar din 15 în 15 minute carnea se stropește cu sosul din tavă.

Preparatul se servește cu garnitură – o salată de primăvară: salata verăde, roșii curățate de piele, castraveți curățați de piele, o legătură de leurdă, ridichi, ceapă verde, o legătură de pătrunjel, sare, ulei de masline și sucul de la o lămâie.

REȚETĂ DE PAȘTE 2013. Ce dulciuri să pregătești de PAȘTE: fursecuri cu ciocolată, colac împletit și prăjitură de PAȘTE 2013