La târg, Chef Foa a gătit cea mai mare cantitate de paste fără gluten din lume, o porție de 166 de kilograme, iar recordul a fost omologat de reprezentanții Guinness prezenți la eveniment.
Porțiile au fost apoi consumate de cei prezenți la târg, iar o parte dintre acestea au fost donate Fundației Viață și Lumină.
Happy Gluten Free este un târg anual dedicat produselor fără gluten, iar evenimentul, organizat la World Trade Center București, a reunit peste 30 de expozanți, conferințe medicale, spectacole și show-uri de gătit.
În cadrul târgului, organizatorii, Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten și Kaufland România, au lansat prima campanie de informare și testare națională „România fără Gluten”. Caravana va ajunge în zece orașe din România și va oferi testări gratuite, pentru a pune bazele diagnosticării corecte și informării pacienților cu privire la boala celiacă și la abordarea corectă a dietei fără gluten. Caravana va ajunge în lunile mai, iunie și iulie în București, Constanța, Iași, Brașov, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Oradea, Timișoara, Sibiu și Craiova.