Secretul pe care angajații McDonald’s nu ți-l spun: ce produse să nu comanzi niciodată
Business Insider publică un articol despre produsele fast-food pe care nici măcar angajații respectivelor restaurante nu le mănâncă.
Un angajat McDonald’s îi sfătuiește pe oameni să nu mănânce niciodată McRib. „Felul cum arată înainte să punem sosul pe el este absolut revoltător. Nu arată deloc precum carnea”, a declarat un angajat McDonald’s, sub protecția anonimatului.
Un angajat Burger King recomandă clienților să nu încerce niciodată sandviciurile cu pește. „Aveam 4 cuve cu ulei, în care prăjeam cartofii. După două zile, uleiul devenea prea închis la culoare pentru cartofi, așa că îl mutam la pui. După încă o săptămână de prăjit pui, când uleiul era închis la culoare ca uleiul de motor, începeam să prăjim peștele în el”, spune respectivul angajat.
Nici sandviciul cu pește de la McDonald’s nu este mai bun, dacă este să dăm crezare unui angajat. „Primești două chifle, foarte puțin sos ieftin, o bucată de pește și nici măcar o bucată întreagă de cașcaval. E o farsă pentru cât de mult plătești”, spune angajatul McDonald’s.
Surprinzător, nici Big Mac-ul nu este tocmai recomandat de angajații McDonald’s. „Primești aceeași cantitate de carne ca într-un dublu cheeseburger, o felie de cașcaval mai puțin, iar prețul e de 3 ori mai mare”, spune un angajat McDonald’s.