Toboșarul trupei AC/DC vrea să își spele reputația și să revină pe scenă

Toboșarul trupei AC/DC vrea să își spele reputația și să revină pe scenă
Publicat: 22/12/2014, 17:41

„Vreau să îmi recapăt locul de muncă și reputația și sunt sigur că le voi recupera”, a declarat rockerul sexagenar într-un interviu acordat postului public de televiziune TVNZ, în care a dezvăluit că își petrece timpul între „pescuit” și „preacurvie”.

Muzicianul, originar din Australia, dar rezident neozeelandez din 1983, s-a aflat în ultimele luni în atenția justiției.

Acuzat pentru o scurtă vreme că ar fi ordonat un dublu asasinat – acuzație retrasă din cauza lipsei de dovezi -, Phil Rudd a rămas în continuare pus sub acuzație pentru proferarea de amenințări cu moartea la adresa unui antreprenor și a fiicei acestuia și pentru posesie de stupefiante. Pentru aceste fapte, rockerul riscă o pedeapsă de șapte ani de închisoare.

Phil Rudd a fost de altfel arestat la începutul lunii decembrie, după ce s-a implicat într-o bătaie pe o stradă din Tauranga, un oraș din Noua Zeelandă unde acesta deține o somptuoasă proprietate pe țărmul oceanului.

Acuzația potrivit căreia ar fi încercat să recruteze un asasin plătit pentru a ucide două persoane este „ridicolă”, a declarat el.

„Totul este fals, sunt dezgustat. E complet ridicol, de parcă aș fi avut nevoie de cineva pentru așa ceva”, a adăugat Phil Rudd.

Rockerul a respins, de asemenea, zvonurile publicate în presa locală care evocau infracțiunea de cumpărare a unor servicii sexuale. „Vă jur că sunt un băiat bun”, a declarat rockerul.

Eliberat pe cauțiune și aflat sub control judiciar, Phil Rudd a respins toate acuzațiile care i-au fost aduse. Următoarea audiere în cazul său a fost stabilită pentru 10 februarie.

Înființată în 1973, în Australia, de frații Malcoln și Angus Young, trupa AC/DC a lansat de curând un nou material discografic, intitulat „Rock or Burst”.

Acesta este primul album de studio al trupei australiene, după discul „Black Ice” din 2008. Malcolm Young, care suferă de demență, a fost înlocuit la chitară ritmică de nepotul său, Stevie Young, pentru a acompania solo-urile de chitară ale lui Angus Young, ultimul membru fondator încă prezent în componența formației.

AC/DC a lăsat să se înțeleagă că va susține un turneu mondial în 2015, cu sau fără toboșarul ei legendar, Phil Rudd, care s-a alăturat trupei australiene în 1975. Rockerul a fost dat afară din formație în 1983, după o dispută cu Malcolm Young, dar a revenit în grup în anul 1994.

Turneul mondial de promovare a noului album – „Rock or Burst Tour” – va debuta printr-o secțiune europeană care va fi deschisă de un concert la Arnhem, în Olanda, pe 5 mai.

Într-o carieră de peste patru decenii, formația australiană a lansat numeroase piese de succes precum „Back in Black”, „Big Jack”, „Thunderstruck”, „Black Ice”, „You Shook Me All Night Long”, „Let There Be Rock”, „Highway to Hell” și „For Those About to Rock (We Salute You)”. Cele 16 albume de studio ale trupei AC/DC (14 lansate pe plan mondial și două lansate doar în Australia) s-au vândut în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial.

Trupa AC/DC a susținut, în mai 2010, un concert la București, unde au participat aproximativ 60.000 de spectatori. Trupa australiană a adus în Capitală show-ul „Black Ice”, care a promovat cel de-al 16-lea material de studio al ei, lansat în octombrie 2008. Turneul, primul după „Stiff Upper Lip”, susținut de AC/DC în 2000/2001, a avut zeci de concerte sold out în întreaga lume.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Un bărbat aflat pe moarte își petrece ultimele săptămâni de viață creându-și propria versiune AI,...
Rezultate BAC 2024. 8.000 de elevi au picat examenul. Anunţ oficial de la minister
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce...
Un copil pierdut acum 28 de ani într-o gară chineză și adoptat în Olanda începe...
Ce a pățit Florentina din Iași, după ce s-a cuplat pe Facebook cu un tânăr...
Emily Burghelea, nevoită să stea o perioadă cu o TIJĂ în cap, după accidentul de...
Valentin a murit la 20 de ani, îndemnat de aburii alcoolului să intre în apă....
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Publicație britanică, despre Dacia Duster: Nu e mastodont electric de 400 CP...
ISU Tulcea emite RoAlert: Pot cădea obiecte din spaţiul aerian. România nu e vizată de...
Forme CIUDATE, observate în atmosfera superioară a Pământului
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Cine ar fi, de fapt, iubita lui Babasha. Artistul nu se mai ascunde: „Fără cuvinte”
Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe...
Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul....
Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta...
BANCUL ZILEI. Bulă la ora de Anatomie. Profesoara: – Bulă, ce este coloana vertebrală?
O formă rară de materie cuantică a fost creată, în premieră, cu ajutorul moleculelor
×