Topul celor mai bune alimente pe care de multe ori le ocolim

Publicat: 10 05. 2013, 08:37
Actualizat: 29 07. 2014, 17:54

Există o serie de alimente benefice pentru sănătate pe care multe persoane le mănâncă destul de rar. Însă dieta săptămânală ar trebui să le conțină pentru că vegetalele și sursele speciale de proteine combat cancerul, îmbătrânirea prematură și creșterea periculoasă a nivelului colesterolului. Iată care sunt alimentele minune.

Sfecla: o legumă cu frunze verzi bogată în carotenoizi și acid folic, care protejează vederea de efectele îmbătrânirii dar este și un scut eficient împotriva cancerului.

Scorțișoara: ajută la reglarea nivelului de zahăr din sânge și la menținerea colesterolului în limite normale.

Sucul de rodie: reduce tensiunea arterială și protejează împotriva îmbătrânirii celulare premature prin acțiunea sa antioxidantă.

Află care sunt celelalte alimente mai mult decât benefice pe pe csid.ro