Prima pagină » Magazin » Un tânăr de 19 ani a deschis prima shaormerie dulce, în care se vinde kebab cu ciocolată

Un tânăr de 19 ani a deschis prima shaormerie dulce, în care se vinde kebab cu ciocolată

Un tânăr în vârstă de 19 ani a deschis prima shaormerie dulce din Timișoara, în care clienții pot găsi kebab cu ciocolată, fructe și frișcă, întreaga investiție ridicându-se la suma de 20.000 de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Inedita shaormerie a fost deschisă, sâmbătă, în Piața Libertății din Timișoara. Aici, lipia este înlocuită cu o clătită pufoasă, carnea cu ciocolată răzuită ca la kebab, cartofii prăjiți cu fructe precum căpșuni, kiwi sau banane, iar sosurile cu frișcă și diferite topping-uri. Rezultatul este un choco-kebab delicios.

Ideea de afaceri este unică în Timișoara și i-a venit lui Ionuț Gheorghescu, un tânăr în vârstă de 19 ani care a terminat liceul în acest an. În prezent, Ionuț este student la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara și spune că întreaga investiție se ridică la suma de 20.000 de euro.

„Am căutat pe Internet o idee nouă de afacere și am descoperit din greșeală asta, mi s-a părut foarte interesantă. Am început cu un buget de 10.000 de euro, deoarece am dorit să merg pe insule comerciale, în mall-uri, dar până la urmă am ajuns să amenajez un spațiu, care m-a făcut să dublez investiția. Părinții mei au dorit să-mi cumpere o mașină și am decis să nu o cumpăr, ci să-i investesc în această afacere, pentru că visul meu e să nu lucrez pentru alții”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Ionuț Gheorghescu.

Pentru început, în cadrul Choco-Kebab-ului deschis în Piața Libertății din Timișoara lucrează doi angajați. Ionuț Gheorghescu crede că acest concept va prinde la public pentru că este nou.

„E un concept nou și se asociază cu shaorma. Eu cred că o să prindă la public, e ceva nou și oamenii sunt curioși la început să vadă și, dacă este bun, clar o să revină. O shaorma dulce standard conține fructe, ciocolată, topping-uri, zahăr pudră. Avem și variante mai speciale, cu Nuttela, Bounty, diferite creme, unt de arahide. Noi mergem pe conceptul ca clientul să-și facă kebab-ul cu ceea ce dorește”, explică Ionuț Gheorghescu.

În ceea ce privește prețurile, un kebab dulce standard costă 13,50 lei, iar pentru fiecare ingredient în plus, clientul plătește 0,50 bani.

Recomandarea video

Mediafax
O japoneză s-a „căsătorit” cu un personaj AI creat cu ChatGPT
Digi24
Vladimir Putin a fost scos din sărite de întrebările unui jurnalist de la BBC: „Ce prostie”
Cancan.ro
Ce boală are Dan Petrescu, de fapt? Motivul real pentru care s-a topit pe picioare
Prosport.ro
Loredana nu-și mai lasă soțul să muncească în Germania, deși e milionar, pentru că s-a plictisit de stilul de viață de acolo
Adevarul
Astrolog, la Interviurile Adevărul: 2026 ar putea aduce schimbări de Guvern în România. „Va fi un an al revoltelor. Se cere vărsare de sânge”
Mediafax
Temperaturi mai scăzute și precipitații ușor excedentare în mai multe regiuni ale țării în următoarele patru săptămâni
Click
Ce spun psihologii despre oamenii care păstrează pungile, borcanele goale, hârtia de ambalaj „pentru orice eventualitate”
Digi24
Reacția Turciei după ce forțele sale aeriene au doborât o dronă care a încălcat spațiul aerian
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather, anunț de ultimă oră: Pe ce dată vine iarna în București, de fapt
Ce se întâmplă doctore
Cum arată Narcisa Suciu la mai bine de 15 ani de când a plecat în Finlanda. De ce s-a reîntors în țară? E de nerecunoscut
Ciao.ro
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Promotor.ro
Mașini premium SH cu probleme. Expert: „Check engine aprins, beculețe care clipocesc...”
Descopera.ro
Prima întâlnire cu extratereștrii! Un astronom dezvăluie totul
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. – Ce te doare, Bulă? – Mă doare buzunarul, dom doctor …
Descopera.ro
O descoperire despre modul în care dinozaurii își creșteau puii schimbă tot ce știam până acum