ASTRA A ÎNVINS STEAUA, SCOR 6-4, LA LOVITURILE DE DEPARTAJARE ȘI A CÂȘTIGAT SUPERCUPA ROMÂNIEI

ASTRA A ÎNVINS STEAUA, SCOR 6-4, LA LOVITURILE DE DEPARTAJARE ȘI A CÂȘTIGAT SUPERCUPA ROMÂNIEI
Publicat: 11/07/2014, 23:52
Actualizat: 29/07/2014, 17:35

UPDATE. ASTRA A ÎNVINS STEAUA, SCOR 6-4, LA LOVITURILE DE DEPARTAJARE ȘI A CÂȘTIGAT SUPERCUPA ROMÂNIEI

STEAUA vs ASTRA, SUPERCUPA ROMÂNIEI. FRF a anunțat, vineri, pe site-ul oficial, că îi invită pe foștii și actualii internaționali români la Supercupa României Timișoreana, meci între echipele Steaua și Astra Giurgiu, programat în data de 11 iulie, de la ora 21.00, pe Arena Națională.

„Federația Română de Fotbal îi invită pe toți internaționalii români, retrași sau în activitate, fotbaliști care au îmbrăcat tricoul naționalei de-a lungul timpului, să participe la Supercupa României Timișoreana”, se arată pe site-ul federației.

FRF menționează că fiecare jucător care are cel puțin o prezență la prima reprezentativă va primi o invitație la meciul dintre campioana Steaua și câștigătoarea Cupei României, Astra Giurgiu.

STEAUA vs ASTRA, SUPERCUPA ROMÂNIEI.Trofeul Supercupei României-Timișoreana, meci care va opune campioana Steaua câștigătoarei Cupei României, Astra Giurgiu, a fost realizat în Italia, măsoară 70 de centimetri înălțime și cântărește 6 kilograme, informează site-ul oficial al FRF.

Cupa este realizată din alamă și este placată cu argint, iar în interiorul acesteia se află o minge de fotbal suflată cu aur.

STEAUA vs ASTRA, SUPERCUPA ROMÂNIEI. Antrenorul formației Astra Giurgiu, Daniel Isăilă, a declarat, miercuri, la revenirea din cantonamentul din Italia, că are al dispoziție pentru Supercupa României de vineri, doar 13 jucători de câmp, având nevoie de 6-7 transferuri pentru sezonul viitor.

„Eu am spus că suntem puțini numeric, sunt 13 jucători de câmp care pot aborda această Supercupă. Am nevoie de 6-7 jucători să completăm lotul. Vom lupta pe patru fronturi și nu va fi ușor. Avem discuții cu foarte mulți jucători, dar deocamdată nu pot da nume. Sunt jucători valoroși și români și străini, sperăm să-i aducem cât mai curând pentru că e nevoie să se integreze, să se pună la punct cu pregătirea fizică. Budescu rămâne la Astra, este jucătorul Astrei”, a spus Isăilă pe Aeroportul Henri Coandă.

Referitor la cantonamentul din Italia, Isăilă consideră că faptul că echipa sa a susținut doar două partide de pregătire poate constitui un handicap: „A fost un cantonament bun, chiar dacă din păcate nu am reușit să facem multe jocuri amicale. Doar două jocuri amicale poate fi un handicap. Ambele echipe au șanse egale într-o astfel de competiție, e un trofeu pe masă și orice e posibil”.

Mijlocașul Constantin Budescu speră ca Astra să porneasă cu dreptul noul sezon, în care își dorește performanțe mai mari decât în precedentul. „Sperăm să începem cu dreptul acest sezon. Suntem pregătiți, putem bate Steaua, de ce să nu putem. Este un singur meci, cel mai bun să câștige. Va fi un meci foarte disputat. După cum vedeți nu am plecat, vom vedea ce va fi în viitor. Au fost oferte, au vorbit la club, dar încă nu am aflat nimic. Deocamdată sunt aici. Nu mi-am propus nimic personal, mi-aș dori să am împreună cu echipa o performanță mai bună ca anul trecut”, a afirmat Budescu.

STEAUA vs ASTRA, SUPERCUPA ROMÂNIEI. Peste 400 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică la Supercupa României, meciul dintre echipeie Steaua și Astra Giurgiu, programat vineri seară, pe Arena Națională, se arată într-un comunicat remis agenției MEDIAFAX.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19.00, doar pe bază de bilete și invitații.

Suporterii echipei Astra vor avea acces în stadion doar prin bulevardul Pierre de Coubertin, având locuri rezervate în zona Peluzei Nord a stadionului, iar intrările din bulevardul Basarabia și strada Mr. Coravu sunt rezervate suporterilor echipei Steaua.

Legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice, astfel că spectatorii nu au voie să introducă în stadion astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la meci. Spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societății specializate de protecție și pazã sau al forțelor de ordine. De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.
Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecționate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Poliția Capitalei a anunțat că peste 330 de polițiști bucureșteni vor acționa vineri pentru menținerea ordinii publice și a siguranței rutiere cu ocazia Supercupei României. Polițiștii vor acționa atât pentru menținerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât și în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulația rutieră.

Vineri, Brigada Rutieră a Capitalei va dispune măsuri specifice, în sensul restricționării și fluidizării traficului pe arterele din jurul Arenei Naționale. Astfel, traficul rutier va fi restricționat gradual începand cu ora 16.00, până la defluirea totală a spectatorilor după cum urmează: str. Maior Coravu, între șos. Mihai Bravu și intrarea în Stadionul Național Arena, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson; str. Vatra Luminoasă, între șos. Mihai Bravu și str. Pierre de Coubertin, precum și străzile care intersectează și acced în acest tronson; str. Pierre de Coubertin, între șos. Iancului și Rondul de la intrarea în Stadionul Național Arena, precum și străzișe care intersectează și acced în acest tronson. Rute ocolitoare vor fi: șos. Mihai Bravu – șos. Iancului – șos. Pantelimon; bd. Unirii – bd. Decebal – șos. Mihai Bravu – str. Baba Novac – bd. Nicolae Grigorescu.

STEAUA vs ASTRA, SUPERCUPA ROMÂNIEI. Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada pentru Supercupa României, dintre campioana Ligii I, Steaua, și câștigătoarea Cupei României, Astra Giurgiu, arbitru central fiind desemnat Alexandru Tudor, informează site-ul oficial al FRF.

Brigada de arbitri desemnată la Supercupa României este următoarea: Alexandru Tudor (centru), Mircea Grigoriu (arbitru asistent 1), Alexandru Cerei (arbitru asistent 2), Marcel Bîrsan (arbitru adițional 1), Robert Dumitru (arbitru adițional 2), Daniel Mitruți (arbitru de rezervă).

Observatorul partidei va fi Patrițiu Abdrudan.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Descoperirea care ne face să regândim modul în care a apărut viața pe Pământ”. Ce...
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele...
Mantea și-a dezvăluit DIETA specială pe care o respectă! Arată fabulos la 38 de ani
Dentista Marina Gavril ar fi fost ucisă la comandă. Luni a fost înmormântată în R....
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
Un bărbat a fost atacat de urs în Bistrița-Năsăud! Victima a fost transportată de urgență...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Oamenii de ştiinţă sunt uimiţi de „oxigenul întunecat” din adâncurile oceanului Pacific
Eveniment RAR deasupra Antarcticii! S-a întâmplat BRUSC
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la...
Cine sunt părinții lui Andrei Versace și cu ce se ocupă? Povestea unui imperiu imobiliar...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Telescopul Hubble urmărește materia întunecată din galaxii cu ajutorul stelelor