Oferte Paște 2015. Care sunt hotelurile de pe litoral care au oferte

Oferte Paște 2015. Care sunt hotelurile de pe litoral care au oferte
Publicat: 01/04/2015, 11:59
Actualizat: 10/06/2018, 14:57

Oferte Paște 2015. Numai câteva hoteluri, cele mai multe din Mamaia, au pregătit oferte pentru sărbători. O noapte de cazare începe de la 160 de lei de persoană la un hotel de trei stele și poate ajunge la aproximativ 226 de lei de persoană la unul de cinci stele. Prețurile pot include cazare în cameră dublă cu mic dejun, prânz tradițional de Paște, „surpriză” de la Iepuraș ori saună. Unele unități au pregătit și pachete care includ trei sau patru nopți de cazare, în regim all inclusive, la prețuri cuprinse între 2.000 și 2.500 de lei/ camera dublă /pachet, pentru adulți.

De asemenea, unii dintre hotelieri le-au pregătit turiștilor și excursii la mănăstirile din Dobrogea, precum și programe artistice. Principalele mânăstiri unde pot fi organizate excursii la cerere sunt Mănăstirea Peștera Sfântului Apostol Andrei, în care s-a adăpostit Sfântul Apostol Andrei, considerat și Betleemul neamului românesc, și Mănăstirea Dervent, din județul Constanța, dar și mânăstirile tulcene Cocoș, Saon și Celic Dere – unul din cele mai importante centre de spiritualitate dintre Dunăre și Marea Neagră.

În Eforie Nord și Eforie Sud, prețurile pleacă de la 188 de lei pe noapte camera dublă într-o vilă sau pensiune pentru două persoane și ajung până la 478 de lei sejurul într-un hotel de trei stele, cu mic dejun și Masa Festivă de Paste.

În sudul litoralului au pregătit oferte pentru turiștii care vor să petreacă Paștele la mare câteva hoteluri de 3 și 4 stele, din Neptun și Mangalia. Prețurile variază între 269 de lei de persoană pentru două nopți de cazare și 360 de lei de persoană pentru trei nopți de cazare. Și aici pachetele includ, pe lângă masa festivă de Paște, micul dejun, acces gratuit la facilitățile unităților hoteliere și programe speciale pentru copii.

„Nu este o organizare specială, ci pur și simplu câteva oferte pe care hotelierii le lansează. Dacă cererea se întâlnește cu oferta este foarte bine. Pe litoral, în această perioadă, nu vor fi organizate evenimente deosebite. O să avem, bineînțeles, «Lumină de la malul mării», în Constanța și în Mangalia, dar nu va fi un eveniment organizat special pentru turiști. (…) În general, sunt câteva sute, poate o mie de persoane care vin pe litoral în perioada Sărbătorilor Pascale, cei romantici, îndrăgostiți de mare. De asemenea, în această perioadă va conta și cum va fi vremea”, a mai spus Corina Martin.

Reprezentanții Asociației Litoral-Delta Dunării spun că nu au așteptări foarte mari în ceea ce privește numărul turiștilor care aleg să vină la mare de Paște.

Oferte Paște 2015. „Paștele nu este o țintă pentru hotelierii de aici”

„Paștele nu este sărbătoarea de la care noi avem așteptări prea mari, nefiind un moment în care litoralul să fie o destinație aleasă de români. De Paște, românii merg de obicei în Bucovina, Maramureș ori pe Valea Prahovei. Nu de oferte ducem lipsă, însă litoralul este o destinație de sezon, care se deschide la 1 Mai. Toți românii știu că de 1 Mai fugi la mare – la Mamaia, Costinești sau Vama Veche, dar Paștele nu este o țintă pentru hotelierii de aici. Și nici nu poate fi, pentru că nici nu sunt multe hoteluri care să aibă încălzire, iar vremea este schimbătoare”, spune președintele Asociației Litoral – Delta Dunării, Corina Martin.

În schimb, hotelierii de pe litoral se așteaptă la peste 30.000 de turiști de 1 Mai, când se și deschide oficial sezonul estival.

Hotelierii au deja pregătite ofertele pentru minivacanța de 1 Mai, care sunt mai multe și mai variate decât cele prezentate pentru Paște. Astfel, prețurile sunt cuprinse între 190 de lei pentru o noapte în cameră dublă, cu mic dejun inclus, la un hotel de două stele, și 1.200 de lei de persoană, într-un pachet care cuprinde două nopți de cazare într-un apartament de lux, la un hotel de 5 stele, cu demipensiune.

Potrivit reprezentanților organizațiilor de turism, între 30.000 și 40.000 de turiști sunt așteptați anul acesta să petreacă minivacanța de 1 Mai pe litoral, când autoritățile locale, hotelierii și proprietarii de cluburi vor organiza zeci de concerte, festivaluri de muzică și modă, dar și expoziții și parade de mașini moderne și de epocă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Momentul în care un bărbat își dă seama că de 30 de ani locuia lângă...
Horia Tecău, luat pe cameră din bar de șefa de la taxe și impozite Sector...
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat...
„Plecați acasă!”. Turiștii din Barcelona au fost alungați de la terase și atacați cu pistoale...
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Cauza reală a morții lui Marilyn Monroe! Ce s-a întâmplat ore întregi cu trupul neînsufleţit...
Liceul în care un singur elev a luat examenul de Bacalaureat 2024
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ce avere are Serghei Mizil: Fiul fostului demnitar a dezvăluit adevărul despre proveniența banilor săi...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Dacia lucrează la un nou model. Acesta va înlocui un BEST SELLER ce a dominat...
Alianţa lui Viktor Orban şi-a ales preşedintele pentru noul grup din Parlamentul European. Cine preia...
Imagini DE ARHIVĂ cu valurile de CĂLDURĂ de pe vremuri
S-a dat interzis pentru cei cu telefoane mobile. Toți românii trebuie să înțeleagă
Fără BAC la facultate. Lista universităților
Rezultate Bac 2024. Notele de la Bacalaureat, publicate pe edu.ro! Cum se face contestație și...
VIDEO Edu.ro Rezultate BAC 2024: S-au afișat notele. Scrie codul tău și află ce medii...
Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un...
Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu...
BANCUL ZILEI. Bulă, care de-abia şi-a cumpărat o maşină, merge la un service auto: Cât...
Cum învingeau oamenii căldura înainte de aerul condiționat? Foloseau ventilatoare de mână, mergeau la film...
×