ADRIAN NĂSTASE ELIBERAT. Geoană: „Mă bucur că acest calvar a luat sfârșit”

Publicat: 18 03. 2013, 17:12

La scurt timp după ce instanța a decis că fostul premier PSD, ADRIAN NĂSTASE, VA FI ELIBERAT condiționat după 265 de zile petrecute la închsoare, liderii social-democrați și-au exprimat bucuria, chemându-l înapoi în partid. Fostul președinte PSD, Mircea Geoană, crede că după eliberarea lui ADRIAN NĂSTASE este normal ca pesediștii „să-l dorească înapoi”.

„Sunt două dimensiuni, prima colegială și emoțională. Este firesc ca partidul în care s-a format și pe care l-a condus să-l dorească pe Adrian Năstase înapoi. Iar a doua dimensiune este cea juridică și legală care trebuie respectată. Să ne bucurăm că un om politic important al României este azi în libertate, să-i dăm răgazul, liniștea și elementul de decență. Sper ca și colegii mei din politică și din opoziție vor încerca să nu transforme acest moment într-o polemică. Nu pot decât să mă bucur din inimă că acest calvar a luat sfârșit”, a declarat Geoană.

Și deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat că se bucură pentru că ADRIAN NĂSTASE va fi ELIBERAT, adăugând că acesta oricum era nevinovat.

„Mă bucur că e liber, practic și-a ispășit cele 8 luni de pedeapsă. E binevenit și în partid, și peste tot. Am vorbit cu el exact înainte de data condamnării și el tot spera că, fiind nevinovat și declarându-se nevinovat, să fie eliberat. Nu stăpânesc exact această chestiune, ideea e că e binevenit”, a spus Hrebenciuc.

ADRIAN NĂSTASE VA FI ELIBERAT din Penitenciarul Jilava, după ce Tribunalul București a respins, luni, recursul Direcției Naționale Anticorupție.