Agitație în PSD. Ciolacu,după ce Valeca și-a retras candidatura pentru PSD Argeș: Deja au început schimbări cam multe

Publicat: 17 01. 2020, 17:50

„Nu știu la câte conferințe urmează să mai merg cu domnul Stănescu, dar deja au început schimbări cam multe. Ieri la Olt, astăzi la Argeș. Nu știu când vom termina”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri, la Pitești.

Joi, senatorul PSD Paul Stănescu și secretar general interimar al Partidului Social Democrat, a renunțat la șefia PSD Olt. În locul lui a fost ales, la congres Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt.

Paul Stănescu, secretarul general interimar al PSD, a renunțat, după 10 ani, la șefia organizației județene Olt. Locul său a fost luat de Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt, care ocupa funcția de președinte executiv al organizației județene a PSD. Oprescu a fost singurul candidat pentru această funcție.

Sorin Grindeanu, prezent la Conferința de Alegeri de la PSD Olt, a spus că va reveni în PSD, într-un „proiect extrem de serios”.Grindeanu le-a spus celor prezenți că „figurile uzate ale PSD” trebuie să facă un pas în spate: „Nu să plece, să facă un pas în spate”.