Alfred Simonis ANUNȚĂ că mandatul său la Camera Deputaților se încheie. Prioritățile sale la CJ Timiș

Publicat: 29 08. 2024, 12:50

This browser does not support the video element.

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, social-democratul Alfred Simonis, a declarat că, de lunea viitoare, va renunţa la această funcţie şi nu va mai candida pentru nicio altă poziţie în Parlamentul României, urmând să concentreze pe preluarea şefiei Consiliului Judeţean (CJ) Timiş.

De luni, 2 septembrie, voi renunţa la Preşedinţia Camerei Deputaţilor, mă voi retrage din această poziţie şi nu voi mai candida la nicio altă poziţie în Parlamentul României. Ne apropiem treptat de preluarea mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine, a afirmat Alfred Simonis într-o conferinţă de presă.

Simonis a răspuns că:  Cel mai probabil, Daniel Suciu va prelua interimatul, însă decizia se va lua luni”.

Preşedintele ales al CJ Timiş a precizat că a început o evaluare la nivelul administraţiei judeţene.

Consiliul Judeţean nu trebuie să fie o concurenţă pentru zona privată. Are peste 2.500 de angajaţi cu toate structurile din subordine. Vrem un organism suplu, vom face o verificare a societăţilor şi a instituţiilor din subordine. Vreau să reducem numărul de şefi, să avem decizii mult mai eficiente implementate, proiecte eficiente, cu oameni eficienţi”, a mai spus Alfred Simonis.

CITEȘTE ȘI:

Ce nu s-a văzut la CONGRESUL PSD. Marcel CIOLACU, mai relaxat ca niciodată. Atac la Iohannis: ”Instituția prezidențială NU este o agenție de turism”