Alina Gorghiu, reacție după ce Ludovic Orban a spus că și-ar da viața pentru PNL: Patetic, nu ajungi să fii canonizat doar pentru că vorbești despre cum te sacrifici

Publicat: 04 07. 2021, 21:25
Alina Gorghiu, reacție după ce Ludovic Orban a spus că și-ar da viața pentru PNL: Patetic, nu ajungi să fii canonizat doar pentru că vorbești despre cum te sacrifici / Alina Gorghiu / Foto: Mediafax

Alina Gorghiu, fostă președintă a PNL la alegerile din 2016 și susținătoare a premierului Florin Cîțu, l-a ironizat pe Ludovic Orban, după ce liderul PNL a spus că ar muri pentru partid.

”Aud că sunt lideri de partid care spun că și-ar da și viața pentru partid… Patetic pentru gustul meu. O demisie dată la timp, după alegeri, ar fi fost mai de ajutor. Când ți se termină mandatul, nu e sfârșitul lumii. Hai să nu facem o drama din asta! Nu ajungi să fii canonizat doar pentru că vorbești despre cum te sacrifici”, a scris Gorghiu pe Facebook.

Ludovic Orban declarase duminică la Bacău că ”dau PNL, aşa cum dau de 30 de ani, mintea mea, sufletul meu, inima mea, timpul meu, energia şi chiar şi viaţa mea dacă este nevoie. Nu există niciun fel de limită în efortul pe care sunt capabil să îl fac pentru a duce PNL şi România acolo unde îi este locul, pe primul loc”.

Alina Gorghiu a demisionat de la șefia PNL după alegerile din 2016, pierdute drastic în fața celor de la PSD.