Bogdan Naumovici: „Cred că Ciolacu va fi primul președinte PSD, după Ion Iliescu”/Vladimir Ionaș: „Candidații împart populația în pro-PSD și anti-PSD”

Publicat: 12/09/2024, 10:51
Actualizat: 13/09/2024, 08:11
Actualizări
23:31

Șansele candidaților PSD și PNL la prezidențiale

 

Dacă cei doi, candidatul PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, vor ajunge în turul 2, nu va exista o luptă între cei doi pentru că interesul lor este cu totul altul, crede Vladimir Ionaș.

E prima alegere de președinte care n-are componenta de hate; nimeni nu coalizează ura. Nu există inamicul, în această campanie electorală, cred cei doi invitați.

23:19

George Simion ar fi un președinte cu vizual de nota 6

Ce fel de președinte ar fi George Simion?

De galerie! Ce președinte, mă, despre ce vorbim?

Pentru vizual i-ar oferi nota 6

Campania lui îi bate pe toți, ca tupeu, ca ingeniozitate. Dacă nu punem delirul lui Șoșoacă, care ăla intră în patologic, spun cei doi invitați.

23:12

Ar fi un bun președinte, doamna Șoșoacă?

O notă pe vizual pentru Diana Șoșoacă

Pe minus au existat note, vreodată? Este un delir. 1. Este o…ceva. Pe mine m-aruncă în stațiile de metrou, că eu am copilărit în stațiile de metrou, spune Naumovici.

Doamna Lasconi este singura acre este în creștere, pentru că este peste partid, crede Vladimir Ionaș. dar micuț, nu ne o chestie spectaculoasă.

Doamna Șoșoacă ar fi un bun președinte?

Doamne ferește! Dar, ce, suntem casă de nebuni? Niciun om nu poate să voteze așa ceva!

22:58

Naumovici: Diana Șoșoacă are un vibe de Spitalul 9

O altă candidată la președinție, Diana Șoșoacă

Are un vibe, așa, de ani ’50-’60, crede Vladimir Ionaș. În schimb, Naumovici, crede că „are un vibe de Spitalul 9 direct”.

Domnia sa se învârte între 5-9%. Cea mai mare problemă a domnului Simion este doamna Șoșoacă, au mai spus cei doi invitați.

22:53

Harababura între apartamentele Elenei Lasconi pe care le-a avut și vândut

Un apartament la care ai de plătit rate, ce e de ascuns? E un apartament în Manhattan?, a comentat ironic Naumovici.

Creditul de 16.000 de lei al Elenei Lasconi

Lasconi nu și-a redactat singură declarația de avere. Probabil a delegat pe cineva să scrie, de aceea nu stăpânește bine subiectul, a punctat Naumovici.

22:50

Naumovici despre Elena Lasconi: E nasol să-ți fie rușine de partidul tău!

E nasol să-ți fie rușine de partidul tău! Sunt președintele vostru, dar sunt supărată pe voi!, cred cei doi invitați despre faptul că nu reiese de nicăieri că Elena Lasconi ar candida din partea partidului pe care-l conduce.

22:46

Harababura între apartamentele Elenei Lasconi pe care le-a avut și vândut

Un apartament la care ai de plătit rate, ce e de ascuns? E un apartament în Manhattan?, a comentat ironic Naumovici.

Ar vota România o femeie?

În principiu, nu, că suntem un popor mai tradiționalist. Dar, depinde de femeie. Dacă ar fi Nadia Comăneci sau Simona Halep.

E prea recentă Elena Ceaușescu, totuși!, a mai spus Naumovici

22:38

O femeie președinte: N-are nicio șansă cu electoratul USR

O femeie președinte?

Elena Lasconi: Ea încearcă să adune electorat peste partid, că știe că n-are nicio șansă cu electoratul USR, crede Naumovici.

22:35

Bogdan Naumovici: Când a fost Mircea Geoană natural?

O notă pentru vizualul d-lui Geoană

Tot 5. Știi ce nu-mi place? Nu știu de ce-mi dă senzația de spital. Îmi declanșează o senzație nefericită. Când a fost Mircea Geoană natural?

Culmea e, că dacă-l iei pe fiecare după experiență, credibilitate, mi se pare că Geoană are CV-ul în spate ca să fie președintele României. Nu cred c-o să fie.

22:34

Naumovici, despre Geoană

 Nu știu cât de independent este candidatul. Nu îl văd în turul doi, nu are un aparat în spate. Ar putea și să câștige, dar nu are partid. Așa au fost circumstanțele. La președinție nu are șanse acum.

22:30

Mircea Geoană: Un președinte care era cât pe-aci să fie

Cum ar fi, ca președinte, fiecare candidat….

Gafa lui Mircea Geoană, „Să-i dea Dumnezeu sănătate Regelui Mihai”….

Foarte nefericită scăparea și într-un moment foarte prost.

Ciolacu ar fi un președinte abil, Ciucă ar fi un președinte rigid și Mircea Geoană, un președinte care era cât pe-aci să fie, spune Naumovici

22:27

Ce șanse are Mircea Geoană: La președinție, n-are șanse acum

Ce șanse are Mircea Geoană să ajungă președinte?

El n-are vehicul care să-l ducă în turul 2. Cred că la președinție, n-are șanse acum, susțin ambii invitați.

Chiar dacă ideea de independent prinde, e o mare problemă cum oamenii din jurul lor citesc sondajele, susține Vladimir Ionaș.

De la PSD va rupe voturi Mircea Geoană, dar și de la nehotărâți, susțin cei doi invitați. Marele său dezavantaj este faptul că nu re partidul mare.

22:26

Naumovici, despre "În slujba țării"

Cartea lui Ciucă e o șmecherie ingenioasă. Eu aș fi zis „Servesc Patria”, nu „În slujba țării”. Ciucă nu e PNL-ist, Iohannis, Ciucă, Cîțu sunt oameni de nicăieri, devin președinți PNL. Nu înțeleg cine îi pune. Teoretic, Ciucă nu are profilul, PNL are clasa de mijloc în spate, iar Ciucă este cu totul din altă lume, din alt film. Vorbește butucănos, mereu este în gardă. Ce legătură are el cu electoratul PNL? Nici cu acel electorat cvasi-PSD nu are legătură. La nivel de discurs nu mă convinge. Culoarea de pe panouri îmi sugerează o înmormântare, mai bine ar fi pozat în uniformă, în camuflaj.

22:22

Românii votează cu omul nu, cu ideologia

 

Toți candidații la prezidențiale, din România, au un discurs echilibrat. Inclusiv la Mircea Geoană vedem un discurs moderat. O să avem candidați cuminți. Cea mai mare frustrare a românilor este maniera în care este reprezentată România în extern, susțin ambii invitați.

Ei, în continuare, votează cu omul, nu cu ideologia, spune Naumovici despre cum votează românii.

22:18

Ce notă i-a dat Naumovici candidatului Nicolae Ciucă

Eu cred că așa de tare s-ar bucura să nu-l mai pună lumea să vorbească, spune Naumovoici despre Ciucă.

O să-i dau nota 5, pentru că strategia asta să scrii o carte și să umpli țara de panouri electorale mi se pare o chestie foarte isteață, spune Naumovici.

22:16

Ciucă va fi votat de PNL, dar nu cu plăcere

Candidatul PNL la prezidențiale, Nicolae Ciucă, nu pare deloc credibil în rolul liberalului.

În măsura în care au disciplină, vor vota candidatul partidului. Dar nu cu plăcere. Își va lua voturile partidului, dar nu cu entuziasm. Pentru turul I, nu cred că rupe de la nimeni.

22:13

Naumovici: Ciucă nu este penelist

Despre candidatul PNL, Nicolae Ciuca, Bogdan Naumovici crede că este:

O șmecherie foarte ingenioasă asta cu cartea.

Se identifică cu electoratul PNL?

Nu. Ciucă nu este penelist. Iohannis, Ciucă și Câțu sunt președinți de nici nu li s-a uscat cerneala pe adeziuni. Mie mi se pare că nu-i pune partidul. De-aia nu cred c-o să câștige. N-are profilul, a subliniat Naumovici.

22:09

Cu siguranță intră în turul 2 Ciolacu

Ce șanse are candidatul PSD la președinție?

Cu siguranță intră în turul 2. Dar, în turul 2 intră de pe locul I, candidatul PSD, au fost de acord amândoi invitații

22:05

Naumovici: Eu îl cotez cu prima șansă pe Ciolacu

Președintele care nu deranjează…

PSD, pentru un partid care conduce România de 30 și ceva de ani, să dai o singură dată președintele, mi se pare o contra performanță extraordinară! Eu îl cotez cu prima șansă pe Ciolacu! Păi, cum, dacă nu superi pe nimeni? Din pantofii lui, mi se pare o strategie excelentă, a subliniat Naumovici.

22:02

Vladimir Ionaș: La vot nu vin cei din clasa de mijloc

Ionaș, despre sondaje: Întotdeauna le oferim raportul cu datele colectate pe teren sau prin telefon, dacă apare un sondaj în spațiul public. În sondaje, publicul cu educație este prezent. Întotdeauna vor exista erori…

Cine sunt cei care nu ies la vot?
Alegerile prezidențiale pot aduce aproape 70% dintre cetățeni la urne, în timp ce la parlamentare prezența este extrem de scăzută. La vot nu vin cei din clasa de mijloc, aceștia sunt oameni care au cu totul alte preocupări. La un moment dat, ei au fost scoși la vot de USR … însă acum mi-e greu să cred că cineva îi va convinge din nou să meargă la vot, a punctat Ionaș.

21:59

Singurul proiect de țară reușit al politicienilor

Singurul proiect de țară pe care l-a reușit lumea politică este că au scârbit lumea și de-aia nu mai ies oamenii la vot, Bogdan Naumovici

Cele două instituții care se ocupă de alegeri, în România, AEP și BEC, au date diferite referitoare la numărul de alegători, Vladimir Ionaș

21:55

Ionaș: Eu aș interzice dreptul de a publica date exit poll în campanie

Cei doi invitați au comentat despre maniera în care se manipulează prin sondaje, în campaniile electorale.

Sondajele politice sunt comandate de partidele politice sau de presă.  Eu aș interzice dreptul de a publica, în perioada de campanie, date exit poll, a comentat Vladimir Ionaș.

21:51

Vladimir Ionaș: Aștept să văd numărul de voturi din primul tur. Avem un număr mare de candidați. Împart populația în pro-PSD și anti-PSD. Din numărul de voturi putem să ne dăm seama de rezultat, a scpus Ionaș.

Cine are cele mai multe șanse?

Aștept să văd numărul de voturi din primul tur. Avem un număr mare de candidați. Împart populația în pro-PSD și anti-PSD. Din numărul de voturi putem să ne dăm seama de rezultat, a spus Ionaș.

21:47

Naumovici: Cred că vom avea primul președinte PSD, după Ion Iliescu

Care candidat generează ură?

Pe care poți să-l urăști? Sunt ca apa sfințită: nu fac nici bine, nici rău!, spune Bogdan Naumovici

E o campanie la pătrat. Înmulțită cu ea însăși, a mai comentat Naumovici

Mi-ar plăcea un tur doi între doamna Lasconi și doamna Șoșoacă, dar așa ceva e imposibil.

Cred că vom avea primul președinte PSD, după Ion Iliescu, a mai spus Naumovici.

21:42

Bogdan Naumovici: Care zarvă? În afară de Șoșoacă nu țipă nimeni

În prima ediție, care-i are ca invitați pe  Bogdan Naumovici și Vladimir Ionaș, la În Opoziție cu Denise Rifai, vor fi analizați cei doi candidați ai principalelor partide de la guvernare: Marcel Ciolacu de la PSD și Nicolae Ciucă de la PNL.

Care zarvă? În afară de Șoșoacă, nu țipă nimeni. Se face mișto de cartea lui Ciucă. Fac mișto de covrigii lui Ciolacu. Toată lumea e la încălzire, a comentat Bogdan Naumovici.

Într-un sezon electoral plin de dramatism și intensitate, emisiunea „În Opoziție” cu Denise Rifai promite să aducă o perspectivă proaspătă și captivantă asupra competiției pentru alegerile prezidențiale din 2024! Joi seară, spectacolul mediatic va avea parte de o ediție deosebită, cu invitați de excepție: publicitarul renumit Bogdan Naumovici și sociologul apreciat Vladimir Ionaș.

Vezi aici principalele declarații ale celor doi invitați din emisiunea „În Opoziție” cu Denise Rifai

Bogdan Naumovici, maestrul campaniilor publicitare inovatoare, și Vladimir Ionas, expertul care pătrunde adânc în complexitatea comportamentului uman, se alătură Denisei Rifai pentru o dezbatere care promite să fie atât înțeleaptă, cât și amuzantă. Împreună, aceștia vor analiza performanțele și strategiile candidaților la prezidențiale din 2024, oferind o viziune inedită și plină de umor asupra acestora.

Bogdan Naumovici va desface în detaliu campaniile electorale, aducând în discuție cele mai ingenioase și controversate tactici publicitare utilizate de candidați. Cu un ochi critic și o dozare perfectă de ironie, Naumovici va pune în lumină strategii care poate că au fost ignorate până acum și va oferi unghiuri surprinzătoare asupra felului în care aceste campanii au impactat percepția publicului.

Pe de altă parte, Vladimir Ionaș va analiza candidatii dintr-o perspectivă sociologică, explorând comportamentele, atitudinile și tendințele care influențează votul cetățenilor. Cu un simț analitic acut și o capacitate de a descompune dinamica socială, Ionas va dezvălui nu doar ce spune publicul, ci și de ce spune ceea ce spune – și cum aceasta se reflectă în scenariul electoral.

Emisiunea „În Opoziție” va aduce în fața privitorilor un amestec perfect între umor și analiză profundă. Pregătiți-vă să vedeți cum un publicitar și un sociolog scot la iveală aspecte neprevăzute ale campaniilor prezidențiale !

Nu ratați această ediție specială a emisiunii „În Opoziție cu Denise Rifai! ”, de la 21.30.

CITEȘTE ȘI: 

Cristian DIACONESCU: Cel mai greu, cu rușii, se negociază trecutul

Kelemen Hunor: Românii și maghiarii se simt striviți de stat / Trebuie să aducem VOCEA rațiunii în Guvernul României

Luiza Dobrescu
A absolvit studii superioare de jurnalism și are o experiență de peste 15 ani în mai multe redacții de presă scrisă și TV, din România.
Olga Borșcevschi
Absolventă a Universității de Stat din Republica Moldova, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Borșcevschi Olga a debutat în presă la televiziunea Realitatea TV Moldova și la site-ul Evenimentul mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Motivul pentru care un român nu mai are voie să calce timp de un an...
Gabi Bădălău, decizie RADICALĂ după ce a pierdut procesul cu Claudia Pătrășcanu! Ce urmează să...
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
Anchetă în Timiș după ce, în spațiul public, au apărut informații că o tânără s-ar...
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național...
VIDEO. Momentul în care cântăreața greacă Marinella se prăbușește pe scenă. Artista a suferit un...
Acuzații de „blat” la adresa Antena 1, după ce Nicolai Tand și Sorin Brotnei au...
Mihaela Rădulescu, apariție de infarct la 55 de ani. Decolteul uriaș a făcut victime! Fanii...
Debit triplu pe Dunăre şi Cod Roşu de ploi adus de ciclonul Ashley. Când se...
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de...
Parada de 1 decembrie 2024 ar putea fi mutată în altă zi! Care este motivul...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
🔥 Preț bun la Dacia Duster III! Descoperă reducerile și dotările!
Premierul Marii Britanii se va întâlni cu Ursula von der Leyen pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu...
Ultimele zile de PACE și primele zile de război în Europa
Pedeapsă pentru Băsescu. Fostul președinte al României NU a scăpat nepedepsit
Trucuri pentru curățat husa de la telefon. Cum devine impecabilă
Ce a putut să facă un român la ușa apartamentului său, pe scara blocului. Ceilalți...
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Surpriză de neuitat pentru Livia Eftimie! Cum i-a celebrat Spike ziua de naștere
BANCUL ZILEI. Bubulina către Bulă: - Să nu se însoare cu proasta aceea!
Inteligența Artificială poate face „81 de ani de muncă de detectiv în 30 de ore”