Anca Alexandrescu: Sistemul vrea s-o facă președinte pe Elena Lasconi! Ea este câștigătoarea acestor zile

Publicat: 08 10. 2024, 17:06
Actualizat: 08 10. 2024, 17:13

Anca Alexandrescu a afirmat marți că Elena Lasconi este susținută de „sistem” pentru a deveni președinte, comparând ascensiunea acesteia cu cea a lui Klaus Iohannis.

Moderatoarea TV a subliniat că Elena Lasconi este „marele câștigător” al recentelor evenimente politice și că a fost „scoasă din joben” ca o soluție a sistemului, în ciuda lipsei unui sprijin ferm din partea propriului partid.

Așa cum văd evoluțiile din ultimele 4 zile, sistemul vrea să o facă președinte pe madam Lasconi. Astăzi, când vorbim, marele câștigător al acestei nebunii este chiar ea, a declarat Alexandrescu.

Ea a comparat situația cu cea a actualului președinte Klaus Iohannis, menționând că, la fel ca acesta, Lasconi este un candidat aparent neașteptat, dar puternic susținut din culise.

Anca Alexandrescu a adăugat că, în ciuda acestei susțineri, Elena Lasconi nu beneficiază de un sprijin direct din partea propriului partid, ci mai degrabă de susținerea „sistemului”.

Un primar de oraș, care nu e susținut de partid, dar e susținut de sistem. Azi Lasconi tocmai s-a făcut șefa opoziției. Voi continuați sa urlați despre Ciuca, Iohannis, Șoșoacă, Simion. Sistemul îsi face treaba cu mâna noastră.

Sursa: FACEBOOK – ANCA ALEXANDRESCU

Foto: Mediafax Foto

CITEȘTE ȘI:

Elena LASCONI, apel către partidele palamentare pentru a susține moțiunea de cenzură: Așteptăm cele 110 semnături de la partidul lui Nicolae Ciucă