Antonescu: 2014 este un an plin de provocări și de momente importante

Publicat: 01 01. 2014, 10:51
Actualizat: 06 04. 2019, 13:31

Președintele PNL, Crin Antonescu, arată, în mesajul său de Anul Nou postat pe Facebook, că anul care s-a încheiat a fost greu, însă românii trebuie să fie optimiști, el dând asigurări că vor fi respectate angajamentele asumate.

„Doresc să le urez tuturor românilor gândurile mele cele mai bune, sănătate, bucurie și speranța că anul ce va veni va fi mai bun și mai prosper. Anul ce se încheie a fost unul greu, însă trebuie să fim optimiști și să avem încredere în forța noastră ca popor, că fiind uniți avem șansa de a avea un viitor mai bun. 2013 a fost anul în care, după o perioadă grea prin care România a trecut, am reușit să reparăm o parte dintre nedreptățile făcute românilor și să le oferim speranța pentru o viață mai bună!”, a scris Antonescu pe pagina sa de Facebook.

El susține că angajamentele asumate vor fi respectate.

„În noul an vom continua pe drumul început și ne vom respecta angajamentele asumate în fața românilor care ne-au acordat încrederea lor în 2012. Anul care vine este unul plin de provocări și de momente importante”, arată liderul PNL.