Antonescu: De onomastică, îmi doresc să câștige Barcelona la Munchen

Publicat: 23 04. 2013, 12:06
Actualizat: 01 08. 2014, 04:58

Președintele Senatului, George Crin Laurențiu Antonescu, le-a urat, marți, „La mulți ani!” celor care poartă, ca și el, numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, el spunând că de ziua onomastică își dorește ca Barcelona să câștige la Munchen, cu atât mai mult cu cât patronul echipei este Saint George.

Întrebat dacă are o dorință specială de onomastică, Antonescu a răspuns: „Da, să câștige Barcelona la Munchen, cu atât mai mult cu cât Sfântul Gheorghe este și patronul Barcelonei, Saint George, cum îi spun ei”.

Antonescu a spus că o parte a zilei de marți va sărbători prin muncă, apoi va merge acasă, pentru a sărbători în familie.

„Urez și eu tuturor celor care au astăzi patronul pe marele sfânt și mucenic Gheorghe «La mulți ani și toate cele bune!»”, a mai spus Antonescu.

El a sprecizat că a fost sunat de colegi, care i-au urat „La mulți ani!”.

„Nu îmi doresc un cadou special, dar nici nu aștept un cadou special sau vreun cadou. Mă bucur că e o zi frumoasă sau relativ frumoasă”, le-a mai spus Antonescu jurnaliștilor.

Peste 910.000 de română își sărbătoresc, marți, onomastica de Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, dintre care aproape 730.000 sunt bărbați, majoritatea purtând numele de Gheorghe sau Ghiorghe.

Meciul Bayern Munchen – FC Barcelona este programat, marți, de la ora 21.45, în prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor.