Antonescu despre regretul lui Ponta că UDMR nu mai e la guvernare: O declarație sentimentală

Publicat: 25 05. 2013, 13:19
Actualizat: 28 07. 2014, 18:44
Liderul PNL, Crin Antonescu, a catalogat drept "o declarație sentimentală" afirmația premierului Victor Ponta de la Congresul UDMR, unde a spus că îi pare rău că Uniunea nu mai este acum la guvernare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a catalogat drept „o declarație sentimentală” afirmația premierului Victor Ponta de la Congresul UDMR, unde a spus că îi pare rău că Uniunea nu mai este acum la guvernare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La ieșirea de la Congresul UDMR, Antonescu a fost întrebat cum comentează declarația premierului Victor Ponta, care a spus că îi pare rău că UDMR nu mai este la guvernare.

„Cum să o văd? Ca pe o declarație sentimentală. Eu sunt, la rândul meu, o ființă sensibilă. O văd bine”, a spus Antonescu.

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Congresul UDMR, că îi pare rău că Uniunea nu este acum la guvernare, „așa cum ar fi trebuit să fie”, el adăugând că deciziile politice nu urmează întotdeauna calea cea mai înțeleaptă.

Victor Ponta le-a spus, participanților la Congresul UDMR, că Uniunea este reprezentantul legitim al maghiarilor din România și partenerul de dialog pentru autoritățile statului român.

„Nu e o alegere a noastră de a discuta cu UDMR, e alegerea maghiarilor din România care au votat la alegeri și am respectat și vom respecta întotdeauna acest vot. UDMR este reprezentantul legitim și partenerul de dialog pt autoritățile statului roman. În 2010, eram la congresul dumneavoastră încercând să vă conving să iesiți de la guvernare și să veniți cu noi. Nu am reușit să vă conving și îmi pare rău, așa cum îmi pare rău că nu suntem acum la guvernare împreună, așa cum ar fi trebuit, dar deciziile politice nu urmează întotdeauna calea cea mai înțeleaptă”, a afirmat Ponta