Antonescu își anulează vizita în Israel

Publicat: 16 12. 2013, 13:28
Actualizat: 31 07. 2014, 13:05

Președintele Senatului, Crin Antonescu, și-a anulat vizita oficială pe care urma să o facă în Israel, au declarat, pentru MEDIFAX, surse parlamentare, care au precizat că motivul este legat de condițiile meteo și de problemele legate de modificarea Codului Penal și de Legea amnistiei.

Președintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, s-a întâlnit, luni dimineață, la biroul său de la Senat cu mai mulți membri ai conducerii partidului, printre care și liderii grupurilor parlamentare, deși avea programată o deplasare oficială în Israel.

Orașul Ierusalim se confruntă o furtună de zăpadă „istorică”, primarul orașului făcând apel, vineri, la armată pentru a veni în ajutor persoanelor aflate în mașinile blocate.

Inițial, vizita lui Antonescu în Israel fusese doar amânată, președintele Senatului urmând să plece din București luni după-amiază. Ulterior, decizia a fost de anulare a vizitei, potrivit surselor.

Antonescu a semnat, vineri, o Decizie prin care conducerea Senatului este asigurată, în perioada 16-19 decembrie, de senatorul PSD Cristian Dumitrescu, vicepreședinte al Senatului.