Antonescu își ceartă colegii de partid. „Aici nu este autogară sau foaier. Ieșiți sau tăceți!”

Publicat: 07 02. 2014, 15:01
Actualizat: 31 07. 2014, 14:26

Președintele PNL, Crin Antonescu, le-a atras, vineri, atenția colegilor săi din PNL, care vorbeau în spatele sălii în timpul conferinței de presă pe tema remanierilor, să facă liniște sau să iasă din sală.

„Mă adresez acum colegilor mei din PNL. Vă rog, aici nu este autogară, nu este nici foaier, este o sală în care se desfășoară o conferință de presă. Vă atrag atenția. Ieșiți sau tăceți! Vă rog închideți ușa”, le-a transmis liderul liberal.

Admonestarea a avut loc în timpul conferinței de presă de după ședința Biroului Politic Național, în care erau prezentați noii miniștri: Eugen Nicolăescu la Finanțe, Teodor Atanasiu la Economie, Cristian Bușoi la Sănătate și Klaus Iohannis la Interne. În timp ce cei patru nou-intrați în Guvernul Ponta răspundeau întrebărilor jurnaliștilor, parlamentarii PNL, care trebuiau să intre în ședința Delegației Permanente, vorbeau între ei.

În aceeași conferință de presă Crin Antonescu a mai făcut o precizare, pe care, de altfel, a rostit-o și în BPN. „Nu se va ieși de la guvernare, abia acum se intră mai serios. Am făcut aceste schimbări pentru că trebuiau făcute”, a mai spus președintele PNL.