Antonescu: „Liviu Dragnea ar fi un bun premier”. Ponta, președinte în 2018

Publicat: 01 03. 2013, 00:45
Actualizat: 31 07. 2014, 14:05

Pus în situația de a alege un premier pentru 2018-2020 între ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, și prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis, Crin Antonescu a precizat că și Liviu Dragnea ar fi o variantă foarte bună pentru că până atunci ar căpăta experiența necesară.

„Dacă voi fi președinte, nu președintele alege premierul. Eu cred că ambii pot fi, dar să spun și despre Liviu Dragnea, pentru că la fel ca și Klaus Iohannis, Liviu Dragnea poate fi un bun premier. Mai ales că până atunci va căpăta și experiență guvernamentală. El acum este un om care are foarte multă experiență politică în general și de administrație locală”, a declarat Antonescu, joi, la Realitatea TV.

Mai mult, președintele PNL a adăugat că în 2018 nu se mai vede președinte, Victor Ponta fiind cel care ar putea să ocupe această funcție.

„Sincer vă spun, sper ca în 2018 eu să plec acasă, iar Victor Ponta să fie președinte și să aibă de ales între Klaus Iohannis sau Dragnea, pentru că asta ar însemna că sunt două formațiuni politice puternice”, a mai spus Antonescu.