Antonescu: Ponta nu a mințit spunând, ca Băsescu, că va curge lapte și miere

Publicat: 26 05. 2012, 16:10
Actualizat: 26 05. 2012, 19:09

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la lansarea candidaților USL Neamț, că îl felicită pe premierul Victor Ponta pentru că nu a mințit spunând, precum președintele Traian Băsescu, că „va curge lapte și miere”.

„Va fi foarte greu pentru noi, cei care ne-am asumat responsabilitatea guvernării, va fi în continuare greu și pentru dumneavoastră, nimeni nu vă minte, și îl felicit din inimă, și sunt alături de el și voi fi, pe primul ministru, pe Victor Ponta, care nu v-a mințit, care nu v-a spus ca Băsescu că va curge lapte și miere, care nu v-a mințit ca toți acești oameni și care încearcă să vă spună cinstit și să facă cinstit ceea ce se poate face pentru oameni”, le-a spus Antonescu celor prezenți la eveniment.

El i-a asigurat pe liberalii prezenți că Victor Ponta este premierul lor: „Aveți încredere în Victor Ponta! Aveți încredere în noi! Liberali, Victor Ponta este prim-ministrul vostru!”.

Antonescu a precizat că îi cere premierului Ponta să îi demită pe șefii poliției care fac politică.

„Domnule prim-ministru, vă rog pe dumneavoastră și pe guvernul dumneavoastră dați-i afară imediat pe șefii de ocol silvic care fac politică! Dați-i afară pe toți cei care consideră că nu există lege, că nu există țara românească, că nu există decât rezervația lui Gheorghe Ștefan și a lui Culiță Tărâță! Nu, Piatra Neamț și Neamțul sunt parte a României și vor fi libere ca și întreaga Românie! Ne angajăm în fața dumneavoastră!”, a spus Antonescu.