APELUL lui Marcel Ciolacu la reconciliere: Dreptatea nu se face cu BULDOZERUL. Nicușor Dan și Daniel Băluță să pună capăt acestei CONFRUNTĂRI

Publicat: 14 10. 2024, 21:35
Actualizat: 14 10. 2024, 21:37

Premierul Marcel Ciolacu transmite un apel către primarul general, Nicușor Dan, și cel al Sectorului 4, Daniel Băluță, „să pună capăt acestei confruntări și să revină la masa dialogului”.

Premierul postează un mesaj pe Facebook, în care afirmă că „siguranța bucureștenilor nu trebuie să fie un motiv de dispută politică”.

Într-o democrație consolidată, dreptatea nu se face cu buldozerul. Ci prin instituțiile statului. Iar dacă o parte este nemulțumită, atunci avem instanțe de judecată. Așa este normal.

Marcel Ciolacu subliniază că siguranța bucureștenilor primează. „Aici nu este vorba de cine strigă mai tare”, consideră prim-ministrul Ciolacu.

Prin urmare, cred că toată lumea trebuie să se calmeze în problema planșeului de la Piața Unirii. Au fost deja oameni răniți.

Repet – sunt convins că, în final, ambii primari urmăresc același lucru – siguranța bucureștenilor! Aici nu este vorba de cine strigă mai tare. E vorba despre București- capitala României.

Reamintim că Primăria Sectorului 4 a demarat, luni, lucrările de reabilitare la Planșeul Unirii. Acestea sunt executate în baza unei autorizații care a fost eliberată vineri de către Primăria Sectorului 3.

Primarul general, Nicușor Dan, a încercat, cu ajutorul Poliției Locale, să înlăture gardurile care împrejmuiesc șantierul, însă reprezentanții Primăriei Sectorului 4 s-au opus și au sunat la 112.

Urmărește filmul întregului scandal aici. 

CITEȘTE ȘI: